Creane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaslar ben 18 yasından kücük oldugum icin daha 17 yasındayım :( oy yüzden wow alıcam sendit.com dan ama bende banka kartı var bu bonus kontör kart ile alabilirmiyim ve mart ayında gelicek dediler mail atmıstım ve ne zaman siparis vermem lasım cok tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bonuskart la halledebilmen lazım sanırım sorunun cevabını tam bilmiyorum ama "ben 18 yasından kücük oldugum icin daha 17 yasındayım" lafına bittiğimi söylemek istiyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hahahaha :d zaten onu bi sinirle yazdım kime kredi kartı desem hemen kacıo babama diyorum oda oyuna paramı vericen diyo anlıcanız kime gitsem mırın kırın ediyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla acikcasi sendit com rezilliginden baydim 2 defa once siparisimde sorun cikarmislarda 4 gundur wow orderinin yollasini bekliyorum simdi out of stock reordered demisler iptal ettih eh.. rezillik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim anlamadıgım su neden bu sitede 50 ytl ? ama türkiye'de 100 ytl ve bulunmuyor biz cokmu zengin bi ülkeyiz bu kdr oyunun alıcısı cıktı bunu anlamadım türkiye'de 50 ytl olsa aklım erer ayrıca bu posta isi sendit in bi kötü yanı ama dhl ile getirtirsen bi forumda okumustum 45 pound ödüosun [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 02:07 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 adamlarin %50 off pricedan ondan dolayi oyle diger turlu orjinal fiyatlari 80ytl civarina cikiyor zaten + kargo ama amazon.uk den alirsan oda ucuz sendit kadar degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sendit bir tanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar