Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğubanktan alışveriş

Othranx

Öne çıkan mesajlar

dijital kamera almayı düşünüyorum da, doğubank'ın ucuz olmasının mantığı illa kaçak veya garantisiz oluşuna mı bakıyor acaba arkadaşlar?arkadaşım canon a510 aldı 320 milyona garantisini de aldğını söylüyor ama bir problem olduğunda ne gibi sorunlar çıkabilir?sonuçta az para olmayacak vereceğim bilginiz varsa çok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle bir problem çıkar ve parasını ödeyip tamir ettirmekten başka pek şansın olmaz. zira aradaki fiyat farkının da orjinaliyle değiştirilmiş oem parçalardan kaynaklandığını sanıyorum. daha önceki tecrübelerim (abimin bana danışmadan aldığı telefonlar) da bu tezimi doğruluyor. orjinalinin yarı ömründe elektronik cihaz kullanmak hoş değil..

şahsi kanımca, hakkı ve layığıyla alışveriş yapmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten son 5 senedir dogubank ucuz falan degil. sen tutupta belli seyler istediginde (garanti vs gibi) adam yine fiyat farkini ekliyo ayni seviyeye geliyo yine.

toptan almak bu isi cozmez cunku buyuk saticilar da zaten toptan aliyolar. arkadaslarin soyledigi gibi garantisiydi osuydu busuydu, yedek parcalariydi, bunlardan dusuyolar oyle satiyolardi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...