Othranx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dijital kamera almayı düşünüyorum da, doğubank'ın ucuz olmasının mantığı illa kaçak veya garantisiz oluşuna mı bakıyor acaba arkadaşlar?arkadaşım canon a510 aldı 320 milyona garantisini de aldğını söylüyor ama bir problem olduğunda ne gibi sorunlar çıkabilir?sonuçta az para olmayacak vereceğim bilginiz varsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 büyük ihtimalle bir problem çıkar ve parasını ödeyip tamir ettirmekten başka pek şansın olmaz. zira aradaki fiyat farkının da orjinaliyle değiştirilmiş oem parçalardan kaynaklandığını sanıyorum. daha önceki tecrübelerim (abimin bana danışmadan aldığı telefonlar) da bu tezimi doğruluyor. orjinalinin yarı ömründe elektronik cihaz kullanmak hoş değil.. şahsi kanımca, hakkı ve layığıyla alışveriş yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eğer tanıdık yoksa doğubanktan alma derim. "garatsi biziz abi bi sorun yaşarasan hallederiz" gibi cümleler duycaksın büyük ihtimalle ama sonra o adam seni tanımayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 öyle diyorsunuz, yani toptan almakla falan alakası yok olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya zaten son 5 senedir dogubank ucuz falan degil. sen tutupta belli seyler istediginde (garanti vs gibi) adam yine fiyat farkini ekliyo ayni seviyeye geliyo yine. toptan almak bu isi cozmez cunku buyuk saticilar da zaten toptan aliyolar. arkadaslarin soyledigi gibi garantisiydi osuydu busuydu, yedek parcalariydi, bunlardan dusuyolar oyle satiyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar