kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 animesinden önce filmi geliyor, hayret... mangasını severek okuduğum death note, sinema ekranına geliyor. henüz çekim aşamasında olan filmin konusu da, bir deftere adı yazılan kişinin ölmesi gibi özetlenebilir. tabi defterin, kişinin özellikleri önemli yer tutuyor hikayede. bence mangasını takip edin, filmi gelince de yapışın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben raito'yu oyniycak aktoru fazla begenmedim. adamin tipi kira olabilmek icin fazla masum duruyo. ayrica yeterince bish degil :d filmle birakirlarsa kafayi yerim yanniz. animesi yapilmasi farz bi manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kleo ben bunu yazmamışmıydım foruma.. galiba sadece sana söylemiştim hayranları sevinsin ben honey & clover live action bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yazmamışsın... h&c la'da mayıs 2006'da vizyonda japonya'da bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence livw action a en uygun animelerden bir tanesi. güzel olacak sabırsızlıkla beklioz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben hala golden boy la bekliyorum ama hiç şansım yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ilk movie haziranda, ikincisi ekimde. karakterlerin cok degisik kisilikleri bir yana, shinigamileri nasil yapicaklar merak ediyorum. bide l ve raito'yu oyniycak aktorleri gordum. raito'yu oyniycak olan aktor l'e daha cok, l'i oyniycak aktor de raito'ya daha cok benziyo. tam ters kadro yapmislar ama..umarim iyi bisey olur da ben animesini istiyorum bunun artik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kymophobia golden boy için önerebilecein fansub grubu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 zhentarim kesinlikle. bir kere renkleri harika kesmişler (boşa sharpen yapmamışlar videoya) ve altyazıları harika. ikinci önerim anime supreme olur ama onların çözünürlüğü daha düşük. fark edilmiyor pek ama olsun. bulabilirsen zx'ten tamamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar