WindShade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 programlarin hepsine baktigim zaman parali ve keyleri yok bedava olupta isini goren bir program var mi acaba acele lazim gitti yillik tezim agliyorum burda lutfen bana yardim edin lutfen....[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!!
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Directory Snoop diye bi program war indir hemen kur direk o path e girip dosyanı gerialabilirsin şanslıysan..[hline]< V ò d à n >
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 http://www.download.com[hline]< V ò d à n >
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Winrar diye bir program vardır bilir misiniz? .rar uzantılı sıkıştırılmış dosyalar yapar açar. O programı üreten rarlabs firmasının bir programı vardı ve çok başarılıydı. Arayüz eski Norton Commander'a benzeyen çok güzel bir programdı. Vaktim olsa araştırır linkini verirdim. Umarım işini görür. Geçmiş olsun ve kolay gelsin...
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ben Genelde Data Kurtarımı Icin EasyRecovery Pro yu kullanıyorum her turlu destegi veriyor. Ucretli olmazi dezavantajı ama program olarak aklında olsun[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ya istediğiniz kadar kullanıyosunz Directory Snoop Download.com dan para werip indirilmiyoki direk indiriyosn eğer shareware ise para ödüyosun ki download.com la alakası yok bunun Ha yok paralı mı diyosun peki www.google.com dan directory snoop diye aratırsanız kesin çıkar ben geçenlerde bi durum oldu buldum kurdum işimi gördü yani[hline] V ò d à n
Öne çıkan mesajlar