Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 şimdi ben paypala kayıt ettirdiğim credi kartının numarasını öğrenmek istiyorum,yokmu bunnun bi yolu,son 4 hanesini gösteriyor,full kard numarasını görmek mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 izin vermezler, istersen supporta mail atıp dene. geri cevap vereceklerini sanmıyorum. başkasının accountundan girip kredi kartı çalma olayı olmasın diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yaw card benim de bunu nası annatcam onnar asorun orda,card pederin aslında da babama da soramıyorum netten alışveriş yapcam credi cartı no nu sölesene diye izin vermicek şimdi güvenli değil diye,yoknu öğrenmenin biyolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 olmaz öle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 belki senin değil, ne bilsin adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 madem paypal kullanabiliyorsun paypal dan ödeme yap veya alacağın şeyin paypal ile ödeme kabul eden bir sisteden yap. hem daha güvenli ... bu arada baban kendi kartını mı paypal a kaydettirmiş ? şifresinide biliyor gibi görünüyorsun. madem onun ile alışveriş yap. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 18:34 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar