goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 pcyi internete bağlayabilme özelliği olduğu için 3510i me kızılötesi aleti aldım pc ye com 1 den bağlıyorum ama hiçbirşey olmuyor aletin üzerinde 2 ışık var ama yanmıyorlar windowsyeni donanım bulundu demiyor (1-2 ay sonra açtıracağım gprs i şimdilik sadece o alet yardımıyla telefona oyun indirilebilir mi diye bağladım pcye ben mi çalıştıramadım birde bununla alete oyun aktarmak mümkün mü?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sakin ol bende data kablosuyla bağlıyorum nokianın sitesinden software ini çekmeni öneririm pc suite die ve aldığın aletin xp için bir driver ı olması gerekir onu kur[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 xp kullanıyorsan kızılötesini açbekle bağlantı kurar daha sonra tanır falan. olmassa ara nokia yı sor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende öyle bir driver yok nerden bulabilirim? Aldığım yer akrabanın değiştirmek sorun olmazdı ama ben ankaradayım adamın bürosu adıyamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 nerden açıyoruz kızılötesini?ve software i bulamadım linkini verebilir misin [Bu mesaj goldenice tarafından 09 September 2003 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 kızılötesini cep telefonundan açıyorsun ve diğer kızılötesi ile yan yana getiriyorsun tanır eğer win xp ise sonra arıyorsun bilgden girmek için gsm şirketini bilgileri alıyorsun giiryorsun basit aslında. olmassa nokiayı ara destek al..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 telefonun neresinden kızılötesini açıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 3510i'de kizilotesi mi var ya?[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yok mu ühüüü ben nasıl bağlanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Data kablosu tek secenek gibi gorunuyor. Ancak o kablonun orjinalini bulmak buyuk is ve cok pahali zaten. Tahminimce carsi pazardaki dukkanlarda bulunabilir. Bir kablo neticede.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tamamda ben zaten şu kızılötesi aletine tonla para verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 samsung cep. tel. oyun nereden indirebiliriz yada ucretsiz melodi bilen var mı tel. modeli samsung sgh v 200 c[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 deneme/yanılma bilgisayarcı kendercik iş başında: Donanım ekleme bölümünden yeni kızıl ötesi aygıt ekle Hatta başka port ekle bu ikisini dene, biraz didin... olur bence[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 o kadar para verdiysen sanırım birde orjinal cdsi vardır snrm cd veya guide ına bakarsan biraz yardım eder..?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar