Hardter Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaşlar 15dk dır msn e gıremıyorum dıer bı msnıme gırebılıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yalan söyleme lan girmişin işte postmu kasıon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 şu masa üstünü göstermeye heves edenleri di türlü anlamıyorum.. paintte bi kes yapıp da sadece o hatayı göstermek yok teyyyy... ayrıca msn yardım olayı var msn in içinde, ordan seni hata seri numarasına göre yönlendiriyo, ne yapman gerektiğini sölüyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dragonmax benim masaüstümü göstermem ne gibi bi olay yaratabilir bende?paintte kesme olayını bilmiyorum şimdi masaüstümü gösterdim die bişeymi olmuş oldum ayrıca olay çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar