jarjar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 buradan kelimeler geçiyor, notalarla bakışlar. az zamanım var kalkıp şimdi camı kapatacağım ve ilhamı kapatacağım, benimkini kaybettim, başkalarınınkiyle (aldatıyorum) geçiştiriyorum bu aralar. birazdan ayakta olacağım belimin altında popom duracak, ötede beride bir sandalye bulacağım. yazılara bakacağım bilgilerin üzerinden geçeceğim altlarına kalem koyacağım ki, devrilmesinler. kolumda ki ağrılar tutacak pencerenin önündeki perdeden illa dışarı gidelim diye. ben duman kokan tişörtümü veriyorum şimdilik, o ara soyunuyorum pencerede yaralar var vücudumda ki kesikler , onların rütuşları ,evet. masanın oradan bahçeli evimi görüyorum, ne yeşil ne ağaç ne kaldırımlar var. kapıları sökmüş birileri deniz çekilmiş güllerin dibine kadar kumu da getirmiş yanında misafirlik gereği. bunların hepsi nerede geçiyor, içimde mi açıp bakıyorum ben bir şey göremiyorum, kimseye gösterecek bir şeyim yok. bu yüzden bağırmayın lütfen, bu çıkanlar bir ülkeden gelen rüzgardan ibaret benim ellerimden ibaret. kuzey rüzgarını severim ben ama bunlar, yukardan geliyor. evet şimdi kalktım, bir adım attım, gidiyorum. da nereye?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar