Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani olurda belki kettemoor da bir turk bioengineer varmidir?

mono

Öne çıkan mesajlar

mono kendine gel, ne bicim threadler aciosun? bi goren olucak kettemoor falan yazdigini, abuk subuk servera ozenicek mazallah tu tu tu *tahtaya vurur*

bioengineer bizim guildde var eger cinnet gecirip birakmadiysa, bakinalim aksam bi[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
athea, 09 September 2003 16:11 tarihinde demiş ki:
mono kendine gel, ne bicim threadler aciosun? bi goren olucak kettemoor falan yazdigini, abuk subuk servera ozenicek mazallah tu tu tu *tahtaya vurur*
[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Twi'lek dancer of The Glitter Pit - obsessed with shoes and terribly in love with baby gnorts...

ne demekki bu şimdi?
kettemoor sizin tekelinizdemi?[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

hayir, tam tersi bu thread'de kettemoor oyuncularini neredeyse vatan haini ilan eden, sacmasapan serverimizin abuk subuk ilanlarini bu forumlarda yapmamamizi emreden, pisman olacaksiniz! diye tehditler savurup agzindan salyalar sacarak saldiran bi takim denyolara gondermeydi o mesaj =p[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

comunite olmanın en kötü yanıda bu sanırım
doactada bi aralar usa serverı şöyle eu serverı böyle bilmemne serverı oyuncuları charlarını silip başka realma geçen adamlara şerefsiz hain diyorlar aslında çok absürd burda aynı foruma girmemiz bize bir zorunluluk mu veriyor yada aynı ırktan olmamız?
her amerikalı aynı serveramı girmeli?
yada ne biliyim elite oyuncu olduklarını düşünüyor insanlar ben oyunun aylık parasını ödedikten sonra oyunda tüm herkeside dolandırsam burda birşey deme hakları varmı?çok saçma şeyler gibi geliyor sadece bu foruma girmemiz yada türk olmamızın bize bir zorunluluk getirmesi gibi bi an bende kettemoorda elite oyuncular oynuor gibi geldi bana eski treadi bilmedim için:/[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Sosyal ağlarda paylaş

hehe yaw boyle elbiseler uber insanlari dahada uber hale getiriomus cok cok guclu hale geliomussun diorumki madem en uberiz dahada uber olalim uber kiyafetlerimizle uber class imizla uber serverimizda...tobetobe komedi tam ya :)

athe biraz daa gelisim yamanicam sizin guildin BE sine korkarim hakakten ranger kadar az gordugum bi class bio cular ortalikta..

arada Gole..levelin yetiosa atim sana benim evde temizlik ci olarak duruo o keko hehe..(cop kutus iste..kumas artiklarini yio :p)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...