beybin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ceza'm ! ne kadar itelesem de , sen yine belime sarılıyorsun.. neden karşıma hep bir neden arıyorken çıkıyorsun? adam mı kandırıyorsun dediğinde gülümsedim sadece. adam değilsin ki.. cılız iplerin ucunda parça parça sallanıyorum.. kopar gitsin , en son at kendini denize .. bir şey bırakma bizden geriye.. bana verdiğin rahatsızlık o kadar rahat ki .. işte bu..bir kitap..yani bir sayfa .. yani bir kalem , sevişiyor bir sayfayla..bembeyaz.hayır , artık kirlendi.yazıyorum..of , sana yazdım yani ,amma da uzattım.. hayır sevgilim..bir oyuncak değilim. ve biz , artık bir oyun kuralı değiliz .. sevin.. not : yazıların hiçbiri herangi birine atfen yazılmamıştır. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:38 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ne yaşamyı biliyoruz ne ölmeyi.... ne nefret etmeyi biliyoruz ne sevmeyi... ne yermeyi biliyoruz ne tebrik etmeyi ... tebrikler yine harikasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 teşekkürler:)bu yazıların çoğu abuk subuk zamanlarda yazıldı aslında.peçeteye , yediğim tostun kese kağıdına , kestanenin kese kağıdına.. elime,koluma,bacağıma.şimdi sayfalar çoğaldı ve onları saklasamda daha güvenli bir yerlere yazmam gerektiğine karar verdim.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar