Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

razorback back!


Brigand

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar biraz araştırdım ve razorback2'nin bazı çalışmalar nedeni ile kapatıldığını gördüm. tam ayrıntısını bilmiyorum ama emule forumlarında polis baskını olduğu da yazıyor ram takviyesi vs.. olduğu da yazıyor. max perşembe yada cuma açılır demişler ki şu anda cuma ve denedim razorback2 açık. yeni adı sanırım razorback2.4

yalnız bir sorun var, size edonkey no1 ile durumlarını karşılaştırayom

razorback2 - edonkey server no1
ping
1500 - 300
dosya
45milyon - 98milyon
kullanıcılar
564.000-545.000

evet ping'i kötü ve dosya sayısı az :(, ama sanırım yakında düzelir.


ed2k://|server|64.34.161.177|5661|/

yani ip 64.34.161.177 port 5661
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tekrar kontrol ettim razorback2.4'ün pingi 360'a inmiş, max user limiti yoktu yani bomboştu onu 1.2m yapmışlar. dosyalar hala 44m.

birde razorback2.3 ve razorback2.0 var listemde onların durumları biraz daha kötü şu anda en kaliteli üstte verdiğim ipdeki razorback 2.4 gibi gözükyor sanırım sunucuyu yavaş yavaş ayaklandırıyolar ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu emule serverları devasa şeyler bilmem kaç tane işlemcili yayla gibi ramli, pimaş borusu gibi internet bağlantısı olan şeyler yaptıkları da gizli saklı değildi zate. o baskın da işin imaj kısmı sadece.

p2plar bir çok kere dava edildi ve her seferinde de p2p ağı/sunucusu değil patentli program/film/müzik paylaştıran kullanıcı suçlu bulundu. (torrent de ayrı bir olay var ama orda paylaşılanlar site sahibinin kontrolü altında) hatta amerikada issler kişilere teker teker mektup atıyorlarmış şunu şunu paylaştırdınız bak canınızı yakarlar diye.. (normal aslında emule olmasa 3-5 gb ı geçmem ama şindi ocak ayında 14gb dl yapmışım.)

açılcak dava sonucunda da büyük ihtimalle beraat edecekler ve razorback eski günlerine dönecek. müzik endüstrisi denen hormonlu şey de yerini internetten mp3 satan şirketlere bırakacak. biz de 3-5$ karşılığında misss gibi ftp den 100k/sn ile indirecez.

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 01:16 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

p2p tabiri caizse "sizin gibi" içeriğe ulaşma sorunu olanlar için yaratıldı, o yüzden dert oluyor. -aşağılama yok bu arada, hakiakten içerik bin tane yerden geçtikten sonra size geliyor-

bunun irc sunucuları var, ftp sunucuları var, usenet var, undernet var... daha bunlar kapatılmadı (bunların tamamı sizin benim dedeniz yaşında teknolojiler hem de) ama p2p ağlar kapanıyor...
dert olan emulede birileri bilmem ne paylaşıyor değil. herkesin her tür içeriğe erişebiliyor olması. yoksa korsan ve kopya da kendi içinde bir reklamdır ve kabul edilmiştir.

crack gruplarının her sene kasım/aralık arasında yaptığı puanlama yarışmasını (o sene kaç oyun kırmışlar, oyun kalitesi, crackler nuke yemiş mi vesaire gibi not değerleri var) cümle alem biliyor, büyük firmalar mı bilmiyor?

arada göstermelik fairlight basılıyor, deviance dağılıyor şudur budur... konunun özü böyle yaklaşık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen katılıyorum. hatta bence photoshop vs.. gibi süper ötesi programlara bi bakıyonuz çıkar çıkmaz crackide çıkıyor. adamlar hemen keygen yapıyolar.

baba tmm crackersın anladık da program çıkar çıkmaz nası crackliyon?

bence bu tip firmalar programlarının en çok kullanılan olması için keygenleri vs.. bile kendileri yapıyolardır. yoksa kiim 600$ vercek de photoshop kullancak...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
reverse engineering diye bişi var arkadaş.. yani anlayacağın yazılımın kırılmasını engelleyebilite diye bişi henüz mümkün değil.

adam bellekteki bi baytın nerede ne hale geldiğini inceleyerek bile o crack i çıkartabiliyor. yani elinde bi encoder varsa bunun decoder ı mutlaka olacaktır. ha o encoder bariz encrypting kullansa zip/rar olayındaki gibi bak o zaman nolur onu bilemem o da benim bilgi düzeyimi aşıyo. :)

o adamların eline bu proglar nası geçiyor o kadar kısa süredeye gelince; programın geliştirme takımındaki bi betatester çaktırmadan elindeki kurulumu gidip verse yeter artar, fabrika üretiminde cartta curtta genelde oralardan hallediliyor işler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...