Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl bir tavır almalıyım ?

Chasten

Öne çıkan mesajlar

selam patiler,

ilişkim bitti diyerekten söze girmek istiyorum,

zaten son zamanlarda bişeyler olacağını anlamıştım sen cok iyi birisin gibisinden şeyler soyluyordu sürekli.
kucuk bir tartışmadan sonra tartışma bile değil çok kucuk bir olay sanki fırsat bekliyormuşcasına direk bitirdi artık imkansiz olduğunu soyluyor ilişkinin başlamasının başlarsa sevgisi azalırmış buna eminmiş fln filan...çok üzerine düştüm sanırım sürekli seni seviyorum flnlar sıktım birazda heralde şımardımı artık bi taraflarımı kalktı anlayamadım boyle oldu.

neyse ondan sonra ne zamn görüşmeme karari alsam bir şeyler soluyordu ve yine bi umut vazgeçiyordum kararımdan ama o kararlı sanırım arkada$ olarak kalmaya ama ben acı çekiyorum.

nasıl davranmalıyım sizce ?

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 02:07 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş kalma olayı yalandır bi kere, geçeceksin onu...

sefgili olmanın en kötü yanı, şayet ilişki biterse, o kişiyi hayatından silmek zorunda olman...

haa tabii, iki tarafın da isteği dışında biten bir ilişki için konuşmuyorum, türlü türlü nedenleri vardır bir ilişkinin bitmesinde. ama senin ilişkin için, sana ilhan irem'den "boşver boşver arkadaş" adlı şarkısını yolluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

işte burda da durum ikiye ayrılıyor, arkadaş kalma ihtimaliniz var bu durumda, lâkin belli bir süre için...

önce pesimist bakış açısıyla, "arkadaş ka-la-maz-sı-nız" demek istiyorum... tecrübeyle sabit...

ha diyelim ki, kastın "arkadaş da oluruz biz kankiyiz" muhabbeti yaptın, düşün bakalım yarın öbür gün başka birinden hoşlandığında kız, ya da daha beteri, başkasıyla çıkmaya başladığında ne oluyor...

olmaz arkadaşım, tecrübeyle sabit... çok zor çok...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ben arkada$ kalmak istemiyorum ama o sürekli hayatımdan çıkma faln diyor ama arkada$ kalmak istiyor. :s benımde kafam karı$ıyor sürekli bazen seviniyorum seviyo sanırım fln diyerekten sonra üzülüyorum fln zararından ba$ka bir şeyi yok yani.

dün gece işte artık ilişki olmuyacağını anladım fln boşuna kürek çekmeyin gibisinden mesajlar attım,sinirlendi fln ama bugun mesaj attı işte buluşalımmı die koşmak süretiyle gittim gezdik dolaştık fln yine olmadı :(
Sosyal ağlarda paylaş

"kadınları anlayamamak" olgusuna hoşgeldiniz...

women for dummies der ki;
kadınları asla anlayamazsın, çünkü onlar da asla kendilerini anlayamazlar...

kasma abicim, sen o kızla takıldıkça, içinde sürekli umut taşıyacaksın istesen de istemesen de...

hayat devam ediyo, sen de yoluna devam et işte. yarın öbür gün, o kızı hayatına devam ederken görürsen, çok lanet okursun kendine...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya hiç sanmiyorum seninle olmassa kimseyle olmazdi seninlede ilişki olmadı diyor ama öss den sonrasını bekleyelim falan diyor ben bekleyemem dediğimde ozaman aşık değilsin sevmiyorsun sevsen beklersin gibi sinir edici şeyler söylüyor acaba sürekli peşinden koşacak birisinimi arıyor diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim, ağır kaçacak ama, "cepte bulunsun" durumudur bu "öss'den sonra yapalım" olayı...

bi kere bu işin zamanı olmaz, evleniyor musunuz yahu, "öss'den sonra sevgili olalım" ne kadar absürd bir önermedir...

kız seni oynatıyor birader, yarın öbür gün de, sana ihtiyacı kalmayınca, "hadi bana eyvallah" deyip çekip gider... ne diyeceksin öyle birşey olursa? "ama ben... ben... öss'yi bekliyordum... " mu diyeceksin?

o kızı boşver, hayatına devam et, ötesi yok...

benim bu konuda diyeceklerim bu kadardır, yatmaya gidiyorum, hadi size iyi geceler...
Sosyal ağlarda paylaş

o şekilde davrandığım zaman sen bana acı çektirmekmi istiyorsun arkadaş gibi davranıp fln diyo bende ee biz zaten arkadaş değilmiyiz ki diyorum oda haklısın diyor ondan sonra benim içimi yine bi umut kaplıyor lan demekki seviyor arkadaş olarak davranmamı istemiyor diyorum fln..
ne yapmak istiyor anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyle yapayım walla ne ya bu. oynatmam kendimle hulen! =p

ya acaba diyorum yarın buluşsam fln açık açık konu$sammı ne yapmak istiyorsun ilşki istemıyorum dedin eywallah dedik arkadaş olarak davranmamamıda istemıyorsun amacın ne fln die :s

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 03:08 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...