Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 selam patiler, ilişkim bitti diyerekten söze girmek istiyorum, zaten son zamanlarda bişeyler olacağını anlamıştım sen cok iyi birisin gibisinden şeyler soyluyordu sürekli. kucuk bir tartışmadan sonra tartışma bile değil çok kucuk bir olay sanki fırsat bekliyormuşcasına direk bitirdi artık imkansiz olduğunu soyluyor ilişkinin başlamasının başlarsa sevgisi azalırmış buna eminmiş fln filan...çok üzerine düştüm sanırım sürekli seni seviyorum flnlar sıktım birazda heralde şımardımı artık bi taraflarımı kalktı anlayamadım boyle oldu. neyse ondan sonra ne zamn görüşmeme karari alsam bir şeyler soluyordu ve yine bi umut vazgeçiyordum kararımdan ama o kararlı sanırım arkada$ olarak kalmaya ama ben acı çekiyorum. nasıl davranmalıyım sizce ? [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 02:07 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaş kalma olayı yalandır bi kere, geçeceksin onu... sefgili olmanın en kötü yanı, şayet ilişki biterse, o kişiyi hayatından silmek zorunda olman... haa tabii, iki tarafın da isteği dışında biten bir ilişki için konuşmuyorum, türlü türlü nedenleri vardır bir ilişkinin bitmesinde. ama senin ilişkin için, sana ilhan irem'den "boşver boşver arkadaş" adlı şarkısını yolluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilişki ba$lamadan önce 2 yıllık falan kankalık& dostluk evresi vardı o yüzden arkada$ olarak kalmamamız biraz zor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 işte burda da durum ikiye ayrılıyor, arkadaş kalma ihtimaliniz var bu durumda, lâkin belli bir süre için... önce pesimist bakış açısıyla, "arkadaş ka-la-maz-sı-nız" demek istiyorum... tecrübeyle sabit... ha diyelim ki, kastın "arkadaş da oluruz biz kankiyiz" muhabbeti yaptın, düşün bakalım yarın öbür gün başka birinden hoşlandığında kız, ya da daha beteri, başkasıyla çıkmaya başladığında ne oluyor... olmaz arkadaşım, tecrübeyle sabit... çok zor çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 biride bana zamnında söylemişti bunlari ve şunlarida welcome to the darkside! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zaten ben arkada$ kalmak istemiyorum ama o sürekli hayatımdan çıkma faln diyor ama arkada$ kalmak istiyor. :s benımde kafam karı$ıyor sürekli bazen seviniyorum seviyo sanırım fln diyerekten sonra üzülüyorum fln zararından ba$ka bir şeyi yok yani. dün gece işte artık ilişki olmuyacağını anladım fln boşuna kürek çekmeyin gibisinden mesajlar attım,sinirlendi fln ama bugun mesaj attı işte buluşalımmı die koşmak süretiyle gittim gezdik dolaştık fln yine olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bidaha umut vermeye kalkarsa agir konus derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 "kadınları anlayamamak" olgusuna hoşgeldiniz... women for dummies der ki; kadınları asla anlayamazsın, çünkü onlar da asla kendilerini anlayamazlar... kasma abicim, sen o kızla takıldıkça, içinde sürekli umut taşıyacaksın istesen de istemesen de... hayat devam ediyo, sen de yoluna devam et işte. yarın öbür gün, o kızı hayatına devam ederken görürsen, çok lanet okursun kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 agir gelebilir ama... su an kesinlesmemis bir yeni iliski durumlari olabilir kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yok ya hiç sanmiyorum seninle olmassa kimseyle olmazdi seninlede ilişki olmadı diyor ama öss den sonrasını bekleyelim falan diyor ben bekleyemem dediğimde ozaman aşık değilsin sevmiyorsun sevsen beklersin gibi sinir edici şeyler söylüyor acaba sürekli peşinden koşacak birisinimi arıyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 abicim, ağır kaçacak ama, "cepte bulunsun" durumudur bu "öss'den sonra yapalım" olayı... bi kere bu işin zamanı olmaz, evleniyor musunuz yahu, "öss'den sonra sevgili olalım" ne kadar absürd bir önermedir... kız seni oynatıyor birader, yarın öbür gün de, sana ihtiyacı kalmayınca, "hadi bana eyvallah" deyip çekip gider... ne diyeceksin öyle birşey olursa? "ama ben... ben... öss'yi bekliyordum... " mu diyeceksin? o kızı boşver, hayatına devam et, ötesi yok... benim bu konuda diyeceklerim bu kadardır, yatmaya gidiyorum, hadi size iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 mumkun o da. keyifli bir seydir cunku... ama senin icin degil tabii. kendini ego tatmini malzemesi yapma derim. oss falan da bahane. gececeksiniz oyle seyleri. ps. sen benim dedigimi gene de yaz bir kenara. onlar hep oyle der yoksa. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya bende sizin gibi düşünüyorum da, ne biliyim seviyorum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 "önemli olan senin onu sevmen değil, onun seni sevmesi" diyerekten ucuz aşk felsefemi yapıyor ve yatağa gidiyorum bu sefer cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 neyse saolun bundan sonra mümkün olduğunca uzak durmaya çalı$acam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aslinda hadi sana `master tactics`den biraz sunalim... =] bak simdi sen de ona onun sana verdigi tarzda yuz ver. yani `sali bulusalim mi?` derse `sali cikista bir isim var. baska bir zaman yapariz. unutturma ama eheheeh.` de. ya da iste onun oldugundan daha `arkadas` gibi takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 "try not, do, or do not, there's no try" aha bu da yoda'dan... valla yattım bu sefer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o şekilde davrandığım zaman sen bana acı çektirmekmi istiyorsun arkadaş gibi davranıp fln diyo bende ee biz zaten arkadaş değilmiyiz ki diyorum oda haklısın diyor ondan sonra benim içimi yine bi umut kaplıyor lan demekki seviyor arkadaş olarak davranmamı istemiyor diyorum fln.. ne yapmak istiyor anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 butün taktikleri denedim yani ne yapacağımı şaşırdım son çare buraya topic açtım. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 02:59 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 e sende hic is yokmus.. madem bir ise basladin devamini getireceksin. yaptiysan oyle devam edeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya oyle yapayım walla ne ya bu. oynatmam kendimle hulen! =p ya acaba diyorum yarın buluşsam fln açık açık konu$sammı ne yapmak istiyorsun ilşki istemıyorum dedin eywallah dedik arkadaş olarak davranmamamıda istemıyorsun amacın ne fln die :s [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 03:08 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 cek rest'i gitsin..ztn sana deger veriyorsa yada seni seviyorsa kosa kosa sana gelecektir.insanlar elindeki degerleri kaybedince anlar..eger seni seviyorsa o sana gelecektir emin ol.gelmezsede onune bak derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 öyle yaptım bugun artık görüşmüyecez yüz yüze konu$tuk hiç üzülmüş gibi gözükmüyordu zaten geri döneceğini sanmam,neyse ya unuturum inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 "seversen silkilirsin , silkersen sevilirsin... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar