b52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaşlar biliyorum pazar alanına yazmam gerekiyo ama orda görülmesi bi ihtimal!!1 herkesden özür dilerim neyse aresde holy water of temple arıyorum ve 2 tane +6 mırage dagger. bana bu itemleri hell+6 ya karşı ve nekadar paraya verirsiniz tekliflerinizi bekliyorum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bak burda yine cvp gelmes yaz pazar alanına msn adresini yaz degişmek istreyen satmak isteyen almak isteyen msn den ulaşır illa orda bulamam die gelipte buraya yazman gerekmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tamm arkadaşım:) lütfen bu konuyu silin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya cursed sen emremisin sorması ayıpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 vereliim kardes ozel mesaj at a3 ten verrim holy water 10 gb hell +2 4 gb [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:48 tarihinde, JeusKane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar