Q__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oyundan sıkıldığım için satıyorum. itemler crown of the ogre king anastari heirloom deadwalker mantle bloodmoon ve mageflame cloak robe of everlasting felheart bracer-dreadmist bracer felheart gloves-dreadmist gloves dreadmist belt spiritshrood leggins abyssal sorcery sandal zanzil's seal blood of matry royal el'threaldas eye of the beast blood of the new moon dagger 12 stamina 13 fire spell damage off hand +17 shadow spell wand. touch of austen darkfire amulet full herb dolu bir banka... epic mountun 1. aşama malzemeleri 200g para. rank 5 reputation iyi durumda. iletişim [email protected]
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abi eger ilgilenirsen ac.cile takas yapalım.
Q__ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sadece satmayı düşünüyorum bir süre oyundan uzak kalmak istiyorum.
Q__ Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 up....hala satışta.en son türk guildindeydi...bir ihtimal dkpleride kullanabilicek alacak kişi.oyunun cdlerini kutusuyla beraber yollayabilirim.05556244633 burdan da ulaşabilirsiniz.
Öne çıkan mesajlar