TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 asgadaki grellerin ne tür itemler verdiğini bilen var mı? zamanında wootun verdiği monster/item listesinde yoktu bu yaratıklar,bir bileniniz varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..ko zamanında biz bu grellerden çok korkardık ve de tyonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tentackle die glypto kanı gibin bişi düşüyodu. ama artık luferson da grell yok. bilemicem artık ne düştüünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 heee bende vardı o itemden.. lufersonda nasıl yok?vardır.. bizde asgada gloomhoundların orda goblin köyü kapısının karşısında var.sen de o bölgelere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 luferson dada mevcut bi tek tentacle verdiğini biliyorum diğer itemleri nedir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tentacle veriyor. 100 tanesinden 1 tentacle çıkıyor ve sadece lvl 70 rogue queste yarıyor. saatlerce grell kesmiştim lvl 69 ken lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 saol bilinc artık ellemem onları:) 70 olamayacam çünkü en azından uzun bir süre:) 63 yada 64 yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bilinc abi 70 oldun mu sen bende bu spike az dmg vuruo diodum :) [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:56 tarihinde, soulteam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar