Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

norther

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bileniniz çoktur ama baktım açılmamıs tanıtayım dedim

96(sanırım) da kurulan bu grup melodik death metal yapıyor, baya da iyiler bence.children of bodomla benzer ögeler barındırıyor ama onlar gibi çok dinleyince baymıyor.
till death unites us adlı yeni albumlerinide çıkardılar,daha dinleyemedim ama.

fikir edinmezin açısından grubun dreams of endless war albumunden released i upload ettim buraya

ayrıca ofişıl sitesi için www.norther.net
gg

ben mi yetemiyorum yoksa aynı mesajda iki link verince biri yatıyo mu?

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 14:06 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilk verdigin link yalan olmus dötzu.
eger , verdigin linkte büyük harfler varsa, calismaz o link, yatislara gelir. cünkü büyük harfler cikmiyor paticikte bildigimiz gibi jnms.
duydum bu arada norther'i , solisti güzel herifmis. öyle diyorlardi. henüz dinleyemedim tabi.

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 14:30 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
pent o deilde şeyret full albumleri varsa sende alayım pls cicek

edit: oha eleman feci yumurtaymıs lan =/ dela nın sırf gobek kılı kadar kıl yok bunda totalde

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 14:51 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ulan dead dediğiniz şarkı in flames - bullet ride dan birebir çalıntı haha

ama güzel gruptur finlandiya tarzı death metalin en iyisi bence, going nowhere, evil ladies, deep inside, mirror of madness, of darkness and light falan tavsiye ederim.

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 20:58 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
"till death unites us adlı yeni albumlerinide çık... "

bayagı arabeskmiş

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:08 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
coverları çok sağlam norther'in;
tornado of souls, youth gone wild falan fıstık.
son albümden de evil ladies çok kirel efendim.
  • Yeni Oluştur...