Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gene bakimmi var yoksa sadece benmi dc oldum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hiç bi servere girmiyo ya sizde sorun yokmu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 anlamadım vallahi bune böle hergün hergün res Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hep atsınlar yaf biz bosslari kestikden sonra :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 http://www.knightempire.com/server/stats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o deilde dupe wipe olmas inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayret ediyorum hala nasıl dupe yapıyor bu adamlar ? gateler gitti vs.. nasıl bi başarıdır bu nedir bu işin taktiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dünde böyle oldu bugünde oldu yarında olucak bağri konuyu değiştireyim karnı acıkan varmı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu gm lerin ben taaaaa anasını bacısını sikim +8 shardımı silmişler nalarının amına mı batıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 benimde gitti dual +8 shardımı silmişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 en sevdiğim sahnede buydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 neyini seviyosun anlamadım ben o kadar para yapıp satın aldım bunları ve silindi benim suçum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 senin suçun ko oynamak bende almıştım zamanında benimkilerde silindi yetti artık dedim bıraktım mutluyum huzurluyum. bu oyun illegal oynayan bir oyuncu için güzel oyun olabilir. bırakın dupe yapanlar kosp kullananlar birbirlerini yesinler bakalım oyundan zevk alıcaklarmı. -bugün ko için ne dupeledin -shard +8 -kime sattın -enayinin tekine gitmiş kc almış para bayılmış salak vb konuşmalar yapıyolardır emin ol ve o çiçek böceklerde bundan zevk alıp sonra bir yabancıdan bişi görünce türkün türkten başka dostu yoktur. türkü türkten başka ...ken yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 türkün türkten başka dostu yoktur. türkü türkten başka ...ken yoktur. buna %100 katılıyorum ya satın aldıktan sonra bide sordum dupe ise söyle bare elimden çıkarmaya çalışıyım dedim adam yok diil dedi güven bana dedi patladı bu gün elimde ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar