Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoftla alakalı güvenlik uyarısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hata derken. ben hata var demedim ki, güvenlik uyarısı dedim. evet deneceğini e biliyorum:d yani neden gmail de ya da yahoo da deil de hotmail hede hödö de onu soruyorum.
Mesaj tarihi:
çünkü sana ait özel bilgiler bir servera kaydediliyor da ondan. olsa gerek yani ben öyle biliyom :)
bi de java uygulamalarında sorar. okey tavla falan. onları da mı kastediyosun tam anlamadım ki bi link ver bakayım bende ne gibi bi uyarı cıkıyo.
Mesaj tarihi:
ya dediğim işte güvensiz bir ortama giriyorsunuz. devam etmek istiyor msunuz gibisinden bişey. genelde hotmail de falan çıkıo. okey tavla oynamadım netten bilmiyorum. evet deyince ilerliyo ama...
Mesaj tarihi:
gmail'e ilk girdiğinde gmail içinde verir o uyarıları, onun sebebi, kullanıcı adı ve şifrenin şifrelenerek gönderiliyor olması, sana şunu demek istiyor;

"aşırı güvenli bir siteye giriyorsun, öyle ki bilgilerin bile şifreleniyor, gösterilecek bilgiler gizli olabilir, çevrende bulunan insanlar bu bilgileri monitöründen görebilir, devam etmek istiyormusun ?"

o uyarıların mantığı budur :)

daha doğrusu anlaman gereken bu :) daha gü güvensiz yazmasının sebebi, login işleminden sonra şifreleme yöntemlerinin bitmiş olması ve normal bi sayfa gibi açılması :)

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 00:05 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...