shimana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 neden microsoftla alakalı sayfalarda güvenlik uyarısı veriyo. uyuz oluyorum. hotmail olsun msn space olsun, hep böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hatayı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet dicen onlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hata dedi su uyarılar olur oyle kasıtlı kendi sitelerine yapmıyolar bir cok e mail sitesinde cıkar gene bu uyarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hata derken. ben hata var demedim ki, güvenlik uyarısı dedim. evet deneceğini e biliyorum:d yani neden gmail de ya da yahoo da deil de hotmail hede hödö de onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çünkü sana ait özel bilgiler bir servera kaydediliyor da ondan. olsa gerek yani ben öyle biliyom :) bi de java uygulamalarında sorar. okey tavla falan. onları da mı kastediyosun tam anlamadım ki bi link ver bakayım bende ne gibi bi uyarı cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya dediğim işte güvensiz bir ortama giriyorsunuz. devam etmek istiyor msunuz gibisinden bişey. genelde hotmail de falan çıkıo. okey tavla oynamadım netten bilmiyorum. evet deyince ilerliyo ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gmail'e ilk girdiğinde gmail içinde verir o uyarıları, onun sebebi, kullanıcı adı ve şifrenin şifrelenerek gönderiliyor olması, sana şunu demek istiyor; "aşırı güvenli bir siteye giriyorsun, öyle ki bilgilerin bile şifreleniyor, gösterilecek bilgiler gizli olabilir, çevrende bulunan insanlar bu bilgileri monitöründen görebilir, devam etmek istiyormusun ?" o uyarıların mantığı budur :) daha doğrusu anlaman gereken bu :) daha gü güvensiz yazmasının sebebi, login işleminden sonra şifreleme yöntemlerinin bitmiş olması ve normal bi sayfa gibi açılması :) [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 00:05 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hmm. eywallah çok saol;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar