LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kim yalan bi adam . ben cok 1e1 lerini gördüme deadcann la adam dayanamıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 leavemealone git dead can screm e sor o zaman bana vurmuyo czde bende ona ne o kesiyo ne ben çünkü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 stuner sendekaç hp var acaba 1 türlü kesemedim texas720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 üstte yazmıştı 3800 hp si var 2k buff alıor children den :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 3800 hp güzelmiş 2.6xx var bendede çok az hp oluyo uniqe olmadan helede cyperda isen ayakta durmak zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kim'in o np yi nas1l kast1g1n1 bile bilmiyorum. server'de adam ak1ll1 2 tane assas bilirim. 1.finalhit 2._deadcanscream_ deadcanscream eskiden beni 1vs1 de çok rahat al1yordu.fakat su an itemlerimin çogunu hallettim.sadece unique tak1lar1m kald1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 stuner texas720 ben char blocklu şu an, ama yeni char lvl 61 62 ye kasıyom 62 olunca 1vs 1 yapalım istersen videoya da alırsın.şu an ki charın nicki de azrail720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben ınanıyorumkı bea ıt punk stuner ı her zamna alır ole 200 bufla gıtmek deıl o ıs. stuner bız hrpy aoe deyken gleır arkadan bız luredeyken kesmeye calısırdı gecenlerd geldı 2 defa aldık onu masterı yanınca kosa kosa kacıyo sankş destan yaratcak tek basıkna 8 nage alcak sona baktı ıs yas arkasına debuffer almıs ve asaslarla geldi.bence hıc lvl 70 in hakkını vermıyo vede kotu bır player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sana katılmıyorum pudıng bence o ıtemlerle yapabılecegının en ıyısını yapıyor.. o ıtemlerle beatıtpunk u kesmesı bıle buyuk basarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 puding staj donemim bitti şimdi ben gidip $ verip alacam +8 shardları +2 rogue earingleri gelecem spike r thurst de yatacan o zaman ne diyecen ? duper .... ben beatitpunk a spike la kaç vurmuşum o bana kaç vurmus bi iyi izle bi bak (ayrıca benim ekranımda vurduğum gosteren dmg nin %15 azını vuruyorum ona bunuda goz onunde bulundur) harpy işine gelince ben nightbreedin golem partysinede takarım senin harpynede biz aresde harpy yaparken boberti 10 kere arka arkaya kestik 1 kişi aldırmadan ama adam hala geliyodu amaç partyni daatmak np yada şov kimsenin umrunda bile değil. 2k buff işine gelince 1500 buff ile 3.3k hp oluyo bende 3.8k da 2k buff la inanmayan gelir drain atar istediği an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya abartmay1n su beatitpunk'u eminim ki ben 70 oldugumda beni görüp light feet atacakt1r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 stuner ben sana duper dıye dedım mı hıc bır zaman dıge rforumdada burdada demedım ? eger okuduysan :: senın kosp la ve koxpla kasıp lvl 70 olmanada bısıy dedıgım yok cunku butun serverlard aherkes ole kasar oldu ama sen baya once lvl 70 oldun... yanı demek ıstedıgım sen ılk lvl 70 olan charlardan sın ( tabıkı su edıtlere havadan ınme 70 leri saymazsak) senınde gıdıp dupe malzeme kullanmamn abes olurdu charın banlanırdı. su andakı asasınler arasında en ıyısının beatitpunk oldugu yanı olay bundan ıbaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 siz ya kötü sin görmemişsiniz yada oyundan haberiniz yok.. ok. adam lvl ini kosp la kasmis, bunu inkar etmio zaten. bencede bi haksiz kazanc ama göz war nizam war.. bence gayet iyi bir oyuncu.. stunner lvl inin hakkini vermiyo diyenler icin, demekki kosp la kasmaktan dupe e zamani olmamis diger iyi sinler gibi.. yakinda onuda yapar.. sizde muradiniza erersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EscOrDie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben zopa soylemek istedigim bişi var stunnerda item yoksa beatitpunkda da yok ben 60 lvl mage im ve beatitpunk ı herseferinde kesiorum eger video cekmek istersen human charımla yakında gelcem bi 70 oliim o zaman a kadar itemde bulursun heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar