ange Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 :) noob gıt sen hatta bı daha terbıyesızlık yapıp baskasının adına konusma 0di o charı sıler ama satmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngelFall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkaşlar kimse bu kendini bilmeze inanmasın. kesinlikle 0di değildir. 0di yi tanıyanlar zaten konuşma tarzından da anlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 angelfall odi saten bu olamaz çünki ben onu tanıyorum o beni tanımayabilirde oyundan olsun cok iyi biridir...böyle laubali konusmaz öz konusur az konusur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 belli edior kendini zaten abuk subuk konuşuor hele hele özentiye sen kimsin dior :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pckopat sizin nicklerde karıstı artık hee :d bi pckopat var bide pckopatus :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben pcbuyucu name change ettim pckopatus ettim nickimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 seni mage seniii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 miltan kardesım pckopat oyunda pcbuyucu ıdı baktı populerıtesı dusuk dedı angelus a bıraz yaklasam yaptı ısmını pckopatus anlaycagın yakında dusunceme göre ısmını pcangelus da yapar angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 +1 :p şaka bi yana cz 19 gün boyunca cıkmıcam :( exp kasıcam olmuyor böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 artık cypher da cz 65+ olmadan cok zor en iyisini yaparsın angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 adamlar koxpla kasıp 70 im dio :d ben bilegimle 61 yaptım bilegimlede 62 olucak sonra kasmam :d suan np : 65 k oda can sıkıntısından :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 özenti sen konuşma pcbuyucu iken daha popülerdim değiştim dieyince çoğu kişi niye değiştin dio demek ki us işi iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ehehehe evet populer butun asas lar peşinde :) tabıkı her kes ısmını nede degıstın der ...gerısını bırazdan msn den konusalım forum kırlılıgı oluyo yerı degıl burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 k geçiom msn ye diğer msn ye de ekledim genelde onu açıorum diğerinde çok sapık var :d [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 15:16 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 önce birbirinizi yiyin sonrada makara yapın güsel falla hosuma gitti :d 2 us birbirini yesin :d cz de bende sizi yiyem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ange haklı ßende gercek 0di olduguna inanmiorum.. yazdıgı yazılar kendini ßelli edior zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bencede değil %100 değil 0di çok konuşmaz vede çarını satmaz siler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar