beybin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zamanı tersine çevirirsen , uysal isa asi olur! .. devam etmek zorunda değilim. istediğin de buysa eğer , senin için bir nokta koyabilirim . şimdiye dek sağır kalınmış doğrular için yeni bir vicdan gerekir. -nietzsche- cin "ayet" getiriyor bana. cinayet. cin "et" getiriyor sonra.. cinnet otur içime de sussun şu yaşlı kadın .. bu gece tüm 'yaşlılar' ölüyordur umarım.. "kendim için yapıyorum." yalan.. bu kez bile senin için yaptım.. "sayın 'kullanıcı' , nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakınız." (milli kütüphane tuvaleti) [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 22:57 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ilginç birisin beybin :) kafandan neler geçtiğini merak ediom walla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hergun bır delırı-yorum yazsan super olur.dua gıbı masallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar