Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ewt arkadaslar şarkıyı buraya kaydettim ses biraz boğuk gibi ama anlaşılıo ztn 750 kbyt civarı.. bilen bi arkadas ismini yazarsa şarkının inanın çok sevinirim.. şimdiden çok tşkler.. http://rapidshare.de/files/13968999/ses_klibi.wav.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 indirilmio dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://rapidshare.de/files/13968999/ses_klibi.wav.html link düzeltildi..:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaslar lütfen ya çok önemli bilen bi arkadas yok mu hiç ..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 öyle bir dosya bulunamiyor diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 lolipap linkteki büyük harfleri belirtirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 denedim , s harfi büyükmüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben nerede yanlışlık yapıorum linki aynı kopyalıorum buraya hangi harf büyük ya anlamadım ben..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 forum harfleri otomatik olarak kuculttugu icin eger upload ettigin dosyanın linkinde buyuk harf varsa belirtmen gerekiyor ki biz hedefi kopyalayıp yapıştırdıktan sonra linkin çalışır konuma gelmesi için o harfi buyuk yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://rapidshare.de/files/13968999/ses_klibi.wav.html ses kilibindeki baştaki s büyük o kdr..gerisi aynı.. nu arada cahilliğme verin..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ewt benim link de düzeltildi hala bulabilen bi arkadas yok mu acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şarkıyı ilk defa duydum ama sana o tarzda "stevie ray vaughn" önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 berbat bişe ya o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bilen yok galiba şarkıyı.. biraz anlatim şöle o zmn barış manço nun baba bizi eversene filminden bir bölümdeki şarkı.. belki filmi bilen bi arkadas varsa şarkıyı çıkarabilir...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bende hala bulamıyo şarkıyı ya. bi daha link versene. yani son linkli mesajda da bulamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Ses klibindeki "S" harfi büyük olacak. forum otomatik küçültüyo ya girilenleri. edit: aa küçülmedi :D [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 18:12 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 http://rapidshare.de/files/13968999/ses_klibi.wav.html ses kilbinde ki s harbi büyük olacak o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bilmiyorum şarkıyı ama70'li yıllar rock şarkısı olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar