_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 beyler kafam attı oyunu sildim makinadan sonra dedim arada sırada oynarım bidaha kurayım şu oyunu dedim :d ... kurdum bütün pachleri yükledim .. unknown error occured hatası veriyor . launcheri dolduruyor starta basıyorum bu hata karşımda galiba hack sheld dosyalarım eksik bilmiyom bi yardım edin plz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu arada benim oyun başlarken pach 1279 dan başladı sonra direk 1299 a geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 firewall yapabiliyor onu bi devredışı bırak tekrar dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 biraz açık yazarmısın kardeş anlamadım bilgisayardan pek anlamıyomda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 beyler bende makinadan sildim sonra bi kafeden cd cekilmiş olarak aldım..1321 pacht yüklü ama sonra öyle kalıyo ne yapmam lasım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya abi silmeden önce hack sheld dosyasında uptade falan vardı büsürü dosya wardı şimdi 4 tane dosya var isim veriyim isteesen : - ahnupgs.dll - egrnap.dll - egrnapx2.dll - ehsvc.dll sadece bu dosyalar var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben bugün format atacam başka çare yok galiba kimse cevap vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sadece 1 yol var başka şekilde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ee nasılmış kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar