Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim kötü özelliklerim var ve ............

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

y7a valla 90'lı olduğunu öğrenğince kaçıyolar. ya da "90lı işte noolucak", "ay o 90lı sen takma onu" tarzı şeylerduyuyorum. zaten 89lularla okuyorum. bana karışmıyolar ama alt dönemi eziyolar. yani gördüğüm bişey. yoksa bence kesinlikle harika bir jenerasyon. biraz tembel ama olsun. şarkımız da var punk türünde "we are the lazy generation" diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

kuşaklar arasında fark tabiki olacak. 90 kuşağı sevilmeyen değil 90 kuşağı bazı şeylerin farkında ve harekete geçebilecek kabiliyette olacak. ama aradan bir iki sivri çıkıp abilerinin ablalarından hatta hatta anne ve babalarından öğrendikleri bunalımları yaşamaya çalışıyor. işte ona çok gülüyorum ben

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:42 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

herkes zor günler geçirir. ama şu son gördüğüm olayların birçoğu rahatlıktan kaynaklanıyor. ha tabi bazı olaylarında kaynağı nörolojik olabilir. o zamanda o insan burda olmaz zaten.

edit: yani bu durumda herşey insanın kendi elindedir. işte bunun farkında olamayanlar da çok komik oluyor kendilerini şimdiden büyümüş gibi göstermeye çalışırken

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:59 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...