nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 y7a valla 90'lı olduğunu öğrenğince kaçıyolar. ya da "90lı işte noolucak", "ay o 90lı sen takma onu" tarzı şeylerduyuyorum. zaten 89lularla okuyorum. bana karışmıyolar ama alt dönemi eziyolar. yani gördüğüm bişey. yoksa bence kesinlikle harika bir jenerasyon. biraz tembel ama olsun. şarkımız da var punk türünde "we are the lazy generation" diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kuşaklar arasında fark tabiki olacak. 90 kuşağı sevilmeyen değil 90 kuşağı bazı şeylerin farkında ve harekete geçebilecek kabiliyette olacak. ama aradan bir iki sivri çıkıp abilerinin ablalarından hatta hatta anne ve babalarından öğrendikleri bunalımları yaşamaya çalışıyor. işte ona çok gülüyorum ben [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:42 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 özentiler gerçekten komik oluyo da gerçekten yaşayanlar da olabiliyor. insanların başlarından geçen olayları, çevrelerini, arkadaşlarının davranışlarını ya da hiç olmayışını falan bilmeden gülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 herkes zor günler geçirir. ama şu son gördüğüm olayların birçoğu rahatlıktan kaynaklanıyor. ha tabi bazı olaylarında kaynağı nörolojik olabilir. o zamanda o insan burda olmaz zaten. edit: yani bu durumda herşey insanın kendi elindedir. işte bunun farkında olamayanlar da çok komik oluyor kendilerini şimdiden büyümüş gibi göstermeye çalışırken [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 19:59 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 her şeyde büyümüş gibi göstermeye çalışıyo demeyin ama. herşeyin kendi elinde olduğunun farkında değil diyorsun. farkında olmamak büyük gözükmeye çalışmak mıdır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok farkında olmadan büyük gözükmeye çalışmak komiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 büyük gözükmeye çalışmak kasti yapılmaya çalışan bişeydir. pardon istemeden büyük gözükmeye çalışmışım diye bişey olmaz. kasten yaparsa komiktir de ruhsal olarak daha olgunsa, yaşına göre haddinden çok acı çekmişse bi insan bence büyük gözükmeye çalışıyor demek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu mesajı buraya atmış olman bile ilgi çekme nedenidir, 14 yaşta böle şeyler normal, ilgi ister bünye, 1-2 sene geçsin herşeyi daha iyi kavrarsın. ondan kafanı yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 benim kötü özeligim çok sabahlama istedigi var içimde hava şartları hiç umrumda olmuyor bu özeligimi sevmiyorum bide çok ii biriyim yani birine kötü düşünce beslemem kin tutmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 çok da mütevazisin :) ii biri olmak iyidir valla. ben de hayatımda sadece bir kişiye kin besledim. onun dışında hep affettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 iyi beslen yumurta ye kahvaltıda daha küçüksün dedik geyik olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 14 yaşındasın daha o akdar problem edecek nedenin bile yok bence,hepsi doğal,ayrıca liseye gidince anlayacaksın ki herkes "aç"...yalnız değilsin,16 yaşında büyüğün oluyorum 1 tavsiyem var takma...kendine bak çevrene değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bir kaportacının yanına cırak olarak gir bir süre en iyi cözüm bence (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kızım diye belirtmiş bilmem gördün mü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aquila pati § 24 Şubat 2006, Cuma - 00:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hey allahim yas 14 yaa tobe tobe... aauıa goyum ilk defa doğru bişey dedin lan ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar