arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sıkıştığında bir duvara bir akrep gibi kendini mi sokacaksın düşün hayatında...yoksa kedi gibi tıslayıp bir köşeden kaçacakmısın......ayda bir kurt gibi son gücüne kadar uğraşıp rakibini yok etmeye mi çalışacaksın hayatta..... görüntünle aldansınlar diye çok kendini boyayacakmısın insanların gözü önünde....yada onların gözlerini mi boyayacaksın?....en güzeli kendin olacaksın ve herkes seni olduğu gibi mi kabullenecek?... zor bir durumda düşlerle mi aldatacaksın kendini? yoksa düşleri gerçek yapmaya mı çalışıcaksın? yada hiç düş kurmadan kara kara düşünecek misin hayata bakıp bakıp..... birini kaybettiğinde yas mı tutacaksın ... yoksa kurtuldu diyip kendini aciz mi göreceksin onun yanında.....ya da olduğu kadar anısı varmış sevinmeliyim diye düşünüp mutlu mu olacaksın? dünya senin etrafında mı dönecek...yoksa senmi döndüreceksin dünyayı...belkide döndüğünün bile farkına varmayacaksın.... kendini bir odaya mı kapatacaksın? karanlıkta mı yaşayacaksın? yoksa dışarı çıkıp aa bak gökkuşağı diyebilicekmisin... yoksa dışarı çıktığında kendini yine bi yere kapatıp sigaranı mı içeceksin?.... bir sorun olduğunda insanlara mı yıkacaksın kendini...yoksa buda geçecek diyip görmemezliktenmi geleceksin...yoksa küçük destekler alıp kendin mi halledeceksin sorununu..? evde bir hayvan beslediğinde ay ne tatlı mı diyeceksin ay ne kadar çok tüy döküyor mu... yoksa eminim insanlar bayılır buna...iyi dursun bu evde mi diyeceksiniz? ne kadar göreceksin seçeneklerini? ya da hiç görmeyecekmisin? belki de bu yazıyı okuduktan sonra pff...yine saçmalamış mı diyceksin... yada doğru yaa mı diceksin.. yorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 niye sürekli birden çok şeyi hayatına sokup hayatını karmaşık hale getiriyorsun , sonra da içinden çıkamıyorsun??meraklanıyorum.hayatını sadeleştir..sadeleştir..sade..sad..sa..s.. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kendine bak =d ben sadece bakış açılarından bahsediyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 çoğunlukla bardağın dolu yada boş kısmı gibi bir durum olmuş sadece fazlada seçenekler var aslında bir seçim yapmak yersizi gibi... bunların çoğu hayat ve sen arasındaki çelişkiler..hayattan kastım sana öğretilen öğretiler çoğunluğunu kabul etmek istemdiğimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 fazla düşünmemek lzm yoksa içinden çıkamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar