arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Star da telegol çok bomba tavsiye ederim, arkada imperial march amhet çakar ahauehuaeahu ahah koptum ehaung uje yazamıorum adam öyle bi kombo yaptı ki be şu satırları yazarken ahah typo delisi oldum gülmekten ahah açın izleyin reha muhtar da var bomba bu program :D ahaha psiko analiz yapıyor a. çakar ahah egyey[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yine kırıp geçiriyolar reha muhtarla da turgay şereniydi ali sami alkışıydı nerde bunların? tek başına kesmedi beni bu[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 imperial march çok yakışmış arkaya..:)[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 abi ali sami alkış turgay şeren ikilisini istiyorum ben ya.eskiden cidden kaçırmıyodum bunları. bi seferinde galatasaray bi takıma baya zor bi gol attı. işte önce ümit karan vurdu,kaleci kurtardı,fleurqin vurdu direk sonra bi savunma oyuncusuna çarptı,sonra sergen vurdu gol oldu. maç sonrasında telegol'de ali sami alkış yorum yapıyo. A.S. Alkış: (bilmiş tavırla) valla galatasarayın attığı gol çok kolay bi goldü.orada ben olsam ben atardım yani turgay şeren: (keskin) Yok ebenin .mı ali sami. programı kesip reklam girdiler.ben o sırada yerde yatıyodum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 08 September 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 eheh nasıl kaçırmışım ben onu...:) o golu hatırladım ama...[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bi kere ahmet çakar ali ye bi laf yüzünden ebenin .mı be sami demişti bunlar reklamda olduklarını zannediyorlar uahuah zor zor topladılar yayını puahha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 "Ali:Gs'de sistem o kadar oturmu$ki $imdi kaleye Turgay abiyi koysak yine gol yemezler. Turgay:Yuh ebenin .mi" Diye biliyorum ben.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 birinde ahmet cakarla biri laf duellosuna girmisti, adam laf ediyordu, sonra bana laf edenin dilini, aileme laf edenin baska bi tarafini keserim demisti bide bu bombaydi nouma birine kufur ediyodu you motherfucker falan filan diye bu da cikti vallaha nouma benim ingilizcem pek iyi degildir ama sen apacaik kufrediyosun euheuheuh buna yarilmistim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ilker yasin ahmet çakar ömer çavuşoglu erman toroglu ve şansal top 5 futbol komedyenleri[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 abni bizzat izledim. ebenin olayı aynen yukarda anlatdığım gibi oldu. olm ben müptelasıydım onun.gülmeten altıma ediyodum çoğu programda. ahmet çakarın erman'a cevap verdiği program şöle. erman gazetesindeki yazsında " ahmet çakar! maç yorumlamak evden,karının kızının dizlerinin dibinde,televizyondan maçı izlemekle olmaz.gitmek gerek." demiş. ahmet çakar cevap veriyo. "beni her türlü eleştirebilirler.ama aliemi işin içine katarlarsa katanında kattıranlarında dilini kökünden keserim." turgay sanki şimdi kesecekmiş gibi lafa giriyor. "aman ahmet yapma!" burada ben düşüyorum zaten. ama bombalar bitmiyor. ahmet hışımla atılıyor. "keseeeeerriiiiiim! gerekirse başka şeyinide keserim."[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 08 September 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Ra_d, 08 September 2003 13:28 tarihinde demiş ki: "keseeeeerriiiiiim! gerekirse başka şeyinide keserim."[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 08 September 2003 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] :lol: :lol: :lol:[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: -Wissy, 08 September 2003 12:57 tarihinde demiş ki: "Ali:Gs'de sistem o kadar oturmu$ki $imdi kaleye Turgay abiyi koysak yine gol yemezler. Turgay:Yuh ebenin .mi" Diye biliyorum ben.[hline]tHe Original fi$h® Banshee açıkçası olayı gözümle görmedim arkadaşım anlatmıştı yanlışlar olabilir.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 öyleyse öyle fizbocum uzatma :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 alakasız ama erman hoca ev şansal star wars'u tartışırlarsa; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jedi+council+ve+erman+toroglu haha şu çok güzel (goruntu gelir. stormtrooperlar hep bir agizdan "i..e federasyon, o...pu cocugu rebeller" diye kufretmektedir.) erman - bak şindi şansal. bu senelerdir var. ben hakemken de vardi. hakem burda agirligini koyacak yaptiricak anonsu. eyyam yapmayacak. sansal - evet gorucez zaten bir seyirci de sahaya işin kilicini atiyor.. erman - atar tabi. neden atar? sen sahanin girisinde guvenligi siki tutmazsan ben o kilici sokarim tabi sahaya. bunlar yanlis. biz hep soyluyoruz bunlari. aha şu da güzel; sansal - avrupalı bir jedi bunu yapsa direkt kırmızı kart değil mi? erman - burdan her hafta bağırıyoruz, yodayla tartışmayın, el kol hareketi yapmayın diye, dinleyen kim? [hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 08 September 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: ben demişim ki: abi bizzat izledim biliyorum. ebenin olayı aynen yukarda anlatdığım gibi oldu. [hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Burada da epey muhabbeti dönmüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Infeqted, 08 September 2003 13:07 tarihinde demiş ki: birinde ahmet cakarla biri laf duellosuna girmisti, adam laf ediyordu, sonra bana laf edenin dilini, aileme laf edenin baska bi tarafini keserim demisti erman toroğlu na idi o laflar, daha neler dediydi eheh bomba[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Ra_d, 08 September 2003 13:28 tarihinde demiş ki: abni bizzat izledim. ebenin olayı aynen yukarda anlatdığım gibi oldu. olm ben müptelasıydım onun.gülmeten altıma ediyodum çoğu programda. ahmet çakarın erman'a cevap verdiği program şöle. erman gazetesindeki yazsında " ahmet çakar! maç yorumlamak evden,karının kızının dizlerinin dibinde,televizyondan maçı izlemekle olmaz.gitmek gerek." demiş. ahmet çakar cevap veriyo. "beni her türlü eleştirebilirler.ama aliemi işin içine katarlarsa katanında kattıranlarında dilini kökünden keserim." turgay sanki şimdi kesecekmiş gibi lafa giriyor. "aman ahmet yapma!" burada ben düşüyorum zaten. ama bombalar bitmiyor. ahmet hışımla atılıyor. "keseeeeerriiiiiim! gerekirse başka şeyinide keserim."[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 08 September 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] lol eahuea abi süper anlatmışsın ya ilk izlediğim zamanki kadar koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 lol evet aklıma geldikçe gülüyorum süperdi ahmet çakar acaip kızdıydı ekşi sözlükteki jedi erman geyikleri de süpermiş onlar da ayrı bi kopardı :)[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: regulus, 08 September 2003 16:32 tarihinde demiş ki: alakasız ama erman hoca ev şansal star wars'u tartışırlarsa; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=jedi+council+ve+erman+toroglu haha şu çok güzel (goruntu gelir. stormtrooperlar hep bir agizdan "i..e federasyon, o...pu cocugu rebeller" diye kufretmektedir.) erman - bak şindi şansal. bu senelerdir var. ben hakemken de vardi. hakem burda agirligini koyacak yaptiricak anonsu. eyyam yapmayacak. sansal - evet gorucez zaten bir seyirci de sahaya işin kilicini atiyor.. erman - atar tabi. neden atar? sen sahanin girisinde guvenligi siki tutmazsan ben o kilici sokarim tabi sahaya. bunlar yanlis. biz hep soyluyoruz bunlari. aha şu da güzel; sansal - avrupalı bir jedi bunu yapsa direkt kırmızı kart değil mi? erman - burdan her hafta bağırıyoruz, yodayla tartışmayın, el kol hareketi yapmayın diye, dinleyen kim? [hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 08 September 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] auhau abi süpersin ya nereden buldun bunu zuhaha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: regulus, 08 September 2003 16:32 tarihinde demiş ki: stormtrooperlar hep bir agizdan "i..e federasyon, o...pu cocugu rebeller" diye kufretmektedir.) [hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 08 September 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] hehe burasına yarıldım ben... bir de şey muhabbeti varya orda ışın tam silahtan çıkarken durdur az geri al falan diyor..bak luke nerde vader nerde.. bir de koşu yoluna atılan ışın diyor bir yerde :D[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar