_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bursa çekirge'de 100 metre tepemizdeki site çöktü.facia yaşaniyor:((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 site mi çöktü nasıl yani bütün evler mi yıkıldı sitedeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oha, geçmiş olsun. bütün site mi çöktü? sizin evlere bişey oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oha ciddimi? geçmiş olsun. :( nasıl oldu? [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 16:50 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 2 tane apartman çöktü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 toprak mı kaydı ? koşsana yardıma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yuh. umarım cana zarar gelmemiştir. çekirge bursa'nın iyi sayılacak semtlerindendir. her tarafta şerefsiz mütahhitler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ne yapıyosun burda koş yardım et millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 intam 95-97 nolu iş merkezi çökmüş. yazını okuyunca yuh koca bir site (apartmanlar grubu) çökmüş dedim. neyse umarım yaralanan bile yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 istinat duvari çöktü apartmanlarin üzerine:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi oha yaw orda arklar oturuyo birsürü hiç haberimiz yok tam olarak nerde nasıl olmuş bilgin varsa açarmısın olayı biraz çok geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 daha önce heyelan ile zarar görmüş. sanmıyorum buna rağmen o bina da insanların bulunacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hepimize geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 büyük geçmiş olsun. umarım ölen yoktur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 umarım ölen yoktur yaw =( geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 daha önceden tahliye edilmiş o bina. yine de toplum olarak kurallara uymayan malların çokluğunu düşünürsek, binada insan olma ihtmiali de var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 5-6 kişi olabilirmiş. umarım sadece ihtimal de kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 llan git yardım etseene hala burda mesaj atıyosun izleme de git yardım et ordaki insanlar sana söyler napman gerektiğini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 öyle sokmazlar alana herkesi buradan yardım et demesi değil, konyadada zümrüt apartmanı yıkıldı biliyorsunuzdur hepiniz, bir allahın kulunu sokmadılar halktan haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kime diyorsun ben istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 istanbuldan bursayı hangi gözünle izliyosun mantıklı olun biraz ya niye sana diyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kanix olay tv var kobloda, olay tvde sizin köyün yerel televizyonu değil farkındaysan. sendeki mantık ne konumda farkedebiliyorsun herhalde. ayrıca memleketim bursa, msn listemde çekirgede oturan adamlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet ya 14 şubatta heyelan olmuştu orda, binalar zaten baya hasar görmüştü. bugün de çökmüş 8 katlı bina. dün önünden geçmiştim. içim kötü oldu. bina boştu diyolar ama 1-2 insan olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu topic açılmıştı dersem ayıp olur... büyük geçmiş ola işallah can kaybı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 5 dk önce olay yerinden eve geldim.enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor malum.enkaza çok yaklaştırmıyorlar.ben ordayken ceset felan çıkarmadılar.inşallah ta çıkmaz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar