trion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şuan premyumsuz gırmek ımkansız ve o kadar server arasın da c2 kapalı olan tek server neden oldugu hakkında bı bılgısı olan varsa cvp yzzn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ßen nedense hicbirine giremiorum.. login server failed dior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben bi ara girdim ama lag var die çıktım lag olduğunda çekilmior oyun resital vermeyince sarmıor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hadi lenn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende premium yolk ben istediğim zaman giriyorum ben ve arkların bulduğu bi yöntem war her seferinde oyundayız ?_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben çıktım 2 saat önce ana baba günüydü cz her yer human debuffer dolu :d makinada teklemeye başlayınca c2 açılana kadar çıkalım dedik :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar