Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kal geldi.. yaşasam neden diyorum ölsem niye dicem güzelik müzellk gelio gidiyo.allah hırsızmı böle kader yazmiş uo neden eskidi. 80 ler neden bitti filmler neden artik igrenc.neden oyunlarda konu yok görüntü var cs de strafejump neden kalkti. bilg. im niye hala p133 degil neden redalert1 i oynadigimda zevk alamıyorum. neden kızlar bu kadar uzayli yada bizmi. neden önünde durur yıkılmayan barajlar ve senin ölüp öbür tarafta yüzmeni bekler...dırdırdırdırdırdırdır...........neden neden zaman var neden kim ilk saymaya başladi bulup dövmek istiyorum.kim dikti kuma p.pisni bakti gölgesine grrrrrrrrrrrrrrrrrr zilyar yıldız varken neden burda dogdum pok var evrende!! gerisi yalan diorum poku yedimmi ben? sanirim hepimiz hergün yiyoruz
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 her gece biri neden bunalıma girmek zorunda .
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi yildizda nasil dogucan ki, yanarsin...
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ateş böcegi olurdum :p
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 niye yansın yıldızda doğunca. geceleyin doğar böylece yanma haha.
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gece doğamaz çünkü gece yıldız diye bişey olmaz. meuhe (benim yem daha iyi geffen,bakalım kim atlayacak) :p
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hayır gündüzleri de yıldızlar vardır (oley)
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şimdi esprimin kaynağını da yazayım da millet zırlamasın sonra. ''temel ile dursun güneşe gitmek için bir gemi yapıyorlar, sonra temelin oğlu gelip baba güneş çok sıcaktır orda yanarsınız diyor. temel de aptal oğlum herhalde onu da düşündük gece gidicez. '' diyor.
Öne çıkan mesajlar