Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bi tanesi hagi'nin orta sahadan topu alarak sallana sallana gidip kalecinin üstünden aşırtma yaptıgı avrupa maçındaki gol.hatta spiker haccci hacci hacci haacci haccii diyo hagi gole giderken. ikincisi hakan şükürün leeds deplasmanında attığı gol.bu golde spiker "kim attı, kral attıı hemde elland road'da vs " diyo elinde olan varsa bi yere upload edebilir mi? ya da nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 haginin golü hangi maçtı biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dortmund? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bahsettıgın gol haginin ceza sahası sol kosesınden topa vurduktan sonra defansın ayagına carpıp havalanıp kalecının ellerinin uzerınden attığı ise o mac dortmund macıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 topu ceza sahasının baya bi önünde alıyo bu sağa bakıyo sola bakıyo yok olmicak kaleye gideyim diyor top dümdüz önünde giderken hagi 3-4 kişiyi vucut çalımıyla geçiyor süper bi şekilde sonra ceza sahasına girmeden topun dibine girip aşırtma atıyor. dediğim gibi spiker coşuyo hagi kaleye dogru giderken hagi hagi hagi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ekşide maçların topicine bak rapid de yüklü olması lazım hakan'ın leedse attığı gol haginin atletico madride attığı gol tarzındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arama yapmak istiyor bugun canım http://www.alkislarlayasiyorum.com/eksisozluk/hakansukur.mpg ---> leeds maçı http://www.hagi.ro/engl/movies/f00-r_bukarest-gs-2-0-hagi.mpeg ---> madrid maçını bulamadım ama burada da hagi hagi hagi hagi şeklinde bağırıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hocam hagi'nin monaco'ya attığının üzerine warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hagi'nin aşırtması galatasaray'ın şampiyonlar ligi ön elemesi'nde rapid viyanayı-(ne yapayım ingilizcesini unuttum:)- deplasmanda yendiği maçtaki golüydü.hatırlıyorum ercan taner anlatmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hagi'nin 3-4 kisi calimlayip asirtma attigi okadar en az 3-4 mac var ama dedigin rapid vienne olabilir gerci orda okadar geriden almiyordu ama spiker hagi hagi diye bagiriyodu giderken, gerci yine spikerlerin daha gol olmadan hagi hagi diye bagirdiklari okadar cok golu varki adamin. bi hagi daha gelmez dunyaya. bu arada bahsettigin hagi golu bende bulunuyor olabilir ama yaklasik 3 ay beklemen lazim upload edebilmem icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 rapid wien maçıydı dediğin gol galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 rapid vieyen - hagi 2003 galatasaray - fenerbahce hakan sukur (ceza alani disinda kafadan seken bi toptu prates sut cekmisti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 rapid vieyen - hagi 2003 galatasaray - fenerbahce hakan sukur (ceza alani disinda kafadan seken bi toptu prates sut cekmisti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 forgiver linkler ölü ya :( hagi'nin gol attıgı takımın renkleri yeşilli beyazlı bi takım.rapid e attıgı gol heralde.3-0 gibi bi skoru olması lazım bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hayırdır fistan, bi öze dönüş görüyorum sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=2845813730647470825&q=hagi bu videoda ki ilk gol dediğin gol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 asteroth, karanlık geçmişimi araştırıyorum :p cvp bulamadım .lol. chagy evet o gol! abow. ama koca video ve kısacık ya.bide arkada müzik var.neyse rapid maçı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://sourtimes.org/show.asp?t=%234535305+ hakanın golü için link direk yazınca çalışmıyor buradan tıklayınca indiriyor, ilginç [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:30 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 saol forgiver bu gol ama türk spikerin kim attıı kral atttıı demesi lazımdı.off ne kadar sıktım dimi :/ neyse ben araştırayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o dediğin hakan şükür'ün bologna'ya attığı müthiş kafa golünde söylenmişti.kim attı kral attı.eğer yanılıyorsam bir maç daha aklıma geldi.gene hakan şükür'ün alisamiyen'de leeds united'a attığı gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hagi nin golü strum graz yada rapid wien e yanilmiorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arifin mant. attığı golde spiker ***bunu hiç bi mikael kurtaramaz** dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @_tayfo_; değil. leeds deplasmanında attıgı golde dedi.onu buldum. haginin ercan taner anlatımlı rapid maçındaki golünü bulamadım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 3 pendikspor golü ariyorum fisto =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 aferin sana bende 6 fener golü arıom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar