Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 galatasaray golü arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi tanesi hagi'nin orta sahadan topu alarak sallana sallana gidip kalecinin üstünden aşırtma yaptıgı avrupa maçındaki gol.hatta spiker haccci hacci hacci haacci haccii diyo hagi gole giderken.

ikincisi hakan şükürün leeds deplasmanında attığı gol.bu golde spiker "kim attı, kral attıı hemde elland road'da vs " diyo

elinde olan varsa bi yere upload edebilir mi? ya da nerden bulabilirim?
Mesaj tarihi:
bahsettıgın gol haginin ceza sahası sol kosesınden topa vurduktan sonra defansın ayagına carpıp havalanıp kalecının ellerinin uzerınden attığı ise o mac dortmund macıydı :)
Mesaj tarihi:
topu ceza sahasının baya bi önünde alıyo bu sağa bakıyo sola bakıyo yok olmicak kaleye gideyim diyor top dümdüz önünde giderken hagi 3-4 kişiyi vucut çalımıyla geçiyor süper bi şekilde sonra ceza sahasına girmeden topun dibine girip aşırtma atıyor.
dediğim gibi spiker coşuyo hagi kaleye dogru giderken hagi hagi hagi diye
Mesaj tarihi:
arama yapmak istiyor bugun canım

http://www.alkislarlayasiyorum.com/eksisozluk/hakansukur.mpg ---> leeds maçı

http://www.hagi.ro/engl/movies/f00-r_bukarest-gs-2-0-hagi.mpeg ---> madrid maçını bulamadım ama burada da hagi hagi hagi hagi şeklinde bağırıyormuş
Mesaj tarihi:
hagi'nin aşırtması galatasaray'ın şampiyonlar ligi ön elemesi'nde rapid viyanayı-(ne yapayım ingilizcesini unuttum:)- deplasmanda yendiği maçtaki golüydü.hatırlıyorum ercan taner anlatmıştı
Mesaj tarihi:
hagi'nin 3-4 kisi calimlayip asirtma attigi okadar en az 3-4 mac var ama dedigin rapid vienne olabilir gerci orda okadar geriden almiyordu ama spiker hagi hagi diye bagiriyodu giderken, gerci yine spikerlerin daha gol olmadan hagi hagi diye bagirdiklari okadar cok golu varki adamin.

bi hagi daha gelmez dunyaya. bu arada bahsettigin hagi golu bende bulunuyor olabilir ama yaklasik 3 ay beklemen lazim upload edebilmem icin.
Mesaj tarihi:
forgiver linkler ölü ya :(

hagi'nin gol attıgı takımın renkleri yeşilli beyazlı bi takım.rapid e attıgı gol heralde.3-0 gibi bi skoru olması lazım bulamadım :(
Mesaj tarihi:
asteroth, karanlık geçmişimi araştırıyorum :p cvp bulamadım .lol.

chagy evet o gol! abow. ama koca video ve kısacık ya.bide arkada müzik var.neyse rapid maçı eheh.
Mesaj tarihi:
o dediğin hakan şükür'ün bologna'ya attığı müthiş kafa golünde söylenmişti.kim attı kral attı.eğer yanılıyorsam bir maç daha aklıma geldi.gene hakan şükür'ün alisamiyen'de leeds united'a attığı gol.
Mesaj tarihi:
@_tayfo_; değil. leeds deplasmanında attıgı golde dedi.onu buldum.
haginin ercan taner anlatımlı rapid maçındaki golünü bulamadım sadece.
  • Yeni Oluştur...