Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç dostum yokmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence seni bıraktıkları için üzülme. en azından yalancı timsahlardan kurtulmuş oldun öle düşün.

mesela bisürü ark dediğim insan var. 3 tane dostum var. 3 sadece. onlarla da hiiç görüşemiyoruz ama insan bilio birşey olduunda yanında olucaklarını.

hoş ben eskişehirde, biri ankarada biri istanbulda biri de izmirde. yalnızım yani.

ama, çok çevre popülerlik vs vs mesela hepsi yalan. insanlara inanmamak ve güvenmemek ilk başta, çok şey kazandırıyo. inan ki öle. öyle bir ilişkin olmalı ki karşıdaki insanla ( kim olursa olsun) o giderse , bişey olursa, ondan bağımsız yapabilmelisin.

insan çünkü bunun adı..sağı solu belli değil. olamaz da
Mesaj tarihi:
yaşadım aynı şeyi mauw... ama ne biliyim...sonra böle 8 - 9 yıllık kardeşin gibi biri olsa seni bırakmıo...ama bikaç aylık yada 1-2 yıllık dostlarada kolay kolay güvenme.... ne bilim bende hep öle oldu..

edit : ayrıca dynan a ve redogski yede + sonsuz....

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 20:27 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mauww bana da oldu aynı sey.. elinden bşie gelmio insanın.. ve cok koyuyor boyle olması artık kimseye guvenmek istemiyosun ama biri cıkıyor tam guvenmeye baslıyosun tam olarak sonra o da su koyuyor boyle boyle gidiyor.. seviyorsun s....
o zaman s.... lazım ki sevilesin.. bu gercekten de cok dogru bişe
Mesaj tarihi:
arende_duwcal gercekten de cok haklı.. bi kaç aylık dostlara kesinlikle güven olmuyo.. napıcakları belli olmuyo.. aslında onları caktırmadan test etmek cok güzel olur..ufak seylerle .. bakalım bizimle dostlugumuz için mi yoksa cıkarı için mi konusuyolar...
Mesaj tarihi:
brz önce, dostum dediğim o canııım arkadaşıma msnde slm verdim..bi dk. "arkadaşımla konuşuorm, brzdan gidicek, sonra dönerim sna" dedi. tmm dedim sustum.
sonra 15 dk. sonra fln orda mısın dedi.
evt dedim, neler yapıosn anlat fln dedi...süperim, çok iiym, herşey yolunda, snn nasıl dedim..bn de iiym sınavda 85 almışım tüm ünide en yüksek not fln dedi...gzl gzl ne gzl...ölle bi şelller dedim, sonra da çıktım. eve de yeni geldim, çok eski bi arkadaşımla bi kaç bira içip güneşin denize batışını seyrettik, sonra ona sarıldım, anlattım. olmadı ama...anlatamadım...nesse dün eski sevgilime de bi şey demiştim, aramızda kötüydü ama bi cvp vermemesi...
..sildim msndn, arkadaşlık da bitmş ne gzl...atlattım ama bu gün "süper"!
Mesaj tarihi:
ya...bölle burdan yazınca okuyana çok basit gelio, dostluk nedir biliorm heralde!
bn dostumdan ayrıldım diorm. "dostumdan" dostum-du artık diil...kanak fln diil, lay lay lom günler geçirmedik.
bzn yediğimiz içtğmiz ayrı gitmedi..
onun için anlayan yorum yaparsa daa ii olur gerçekten. bn bu kadar anlatabiliorm.
  • Yeni Oluştur...