Alis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hayatimiz boyunca degisik degisik insanlarla tanisiriz.sonra bakarsiniz karsinizda bir kisi cikmis ve siril siklam asik olursunuz. hani hatirlarmisiniz bilmem ama cocukken asik olmuslugumuz olurdu sonra yillar aradan gecer ve geriye donup bakarsiniz gulumsersiniz. hayatiniza insanlar girip cikmistir olesin okadar cok olmustur ki farketmezsiniz rakam olarak kac kisi bile hatirlamasiniz .ama unutamadiginiz birsey olur oda isimleri.. hayatimda bir cok kisi girmistir cikmistir guzel anlar yasamisimdir elbette tabi huzunlu anlar.hani dedim ya hayatiniza birileri girer cikar . ole bir kisi cikar ki karsiniza hani deriz ya "iste bu o". banada aynisi oldu bende "iste bu o" dedim.cok degisik birisiydi o hayatimi nerdeyse bir cok yapisini degistirdi benim bir cok seyi geride birakmami sagladi "sigaram haric".gun gectikce ilk gunkinden daha cok sevmistim daha cok baglanmistim daha cok sarilmistim.. ama degismeyen birsey vardi ilk gunki gibi asikdim. ters giden birseyler vardi hani deriz ya dalgali "inisli cikisli" bir kavga edersiniz bir gun sahilde kayalarin uzerine oturmus denizdeki martilari ve gecen vapurlari izlersiniz.hersey cok guzeldi hersey guzelden oteydi hayal bile edemeyecek kadar hayatinizda yasayamadigim duygu'yu hissetim.hataga okadar garip ki bazilariniz bilior burda bile bir sureligine yazdiklarim kontrol ediliordu.. vs . okadar cok seviordum ki onun mutlulugu neye maal olursa olsun herzaman mutlu etmek istedim gerekiorsa ayrilmak bile. bu aciyi suanda yasiorum. 2.ci ayin ilk gunuydu beraberligimizin ve artik o dalgalanma olmuyordu hep mutsuz tatsiz uzuntu verecek bir takim seyler yasaniordu. bunun sonucunda "ayrilik" vakti gelmisti tabi ben bukadar kolay olacagini tahmin etmiordum. ve olmadida biti diyince kullakarimi kapadim ve nasil ya dedim .. bugun olmasa yarin olacakti ve olduda.. biti bu guzel ruya biti.. hani ayrildiginizda bir bosluga dusersiniz ya hersey manasiz anlamsiz karanlik olur ya birsey hissetmesiniz aldiginiz nefesdeki hayati bile hissetmezsiniz iste suanda ben o durumdayim. "hayat" devam edior tabikide bunu'da atlatacam herkez nasil atlatiysa bizde atlatacaz ama bu aci okadar pis bir aci ki yasayan anliordur nedemek istedigimi.. suanda hayla cok seviorum ama her seferinde onu gorunce okadar canim acior ki .. guzel birsey var ama en azindan severek ayrildik en azindan ben oleydim. suanda geri kalan burdaki hayatimi onla arkadas olarak gecincem ama eskisi gibi olamayacam onun yaninda hep icim aciya aciya yaninda olacam. herseyin bir baslangici oldugu gibi birde sonu vardir .. keske elimde olsa bu ruya bitmeseydi ama bitmesi gerekiormus ... 2426
Alis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sanirim bitek ben yasiorum bole birseyi ...
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yok o konuda endişen olmasın daha yeni kurtuldum böyle bişiden.aslında hala tam kurtulamadım.yalnız değisn yani alis kızmısın?bi daha dikkatli okudumda o kız arkadşaım oldugundan suphelenmedim degl bian.aynı herşey :) [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 14:13 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Alis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eft =) bir an dusundum alala dedim bitek ben mi bu dunyada bole seyler gelior basima .. =)
Öne çıkan mesajlar