geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ne ağırlığı kardeşim salak bir kıza delikanlılık mı yapıcaksın? sen bir insansın, bir erkeksin, bayana mı küheylanlığın tutuyor? yüzüne bile bakma derim yine de sen bilirsin. ayrıca laverda başta hayvan bir erkek diye düşünerek dedim senin kız arkadaşına, kardeşine , ablana, nişanlına, sözlüne bu şekilde sataşsalar hoşuna gider mi? senin yaptığın ayıp değil mi? şeklinde birşey yazmışsın, şimdi zayıf aptal bir kız olduğunu düşününce ona tehditler yağdırman., senin karakterinle ilgili yanlış şeyler düşündürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o adam olsa ben ağırlığımı gerekenden de ağı bir şekilde onun üstüne koyardım ama arayan kız mş. ayrıca üni.de ev+sınıf arkadaşı. kızı da tanıyorum t.dağa gelmişti. aptal bişey. olaydan butun sülalemin haberi oldu neredeyse. eğer başka birisi olsaydı ( bir erkek) ve gerçekten bu şekilde saldırsaydı. kibarlık felan emin ol giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @gaffen msj atan tipi erkek zannettim kimseye küheylanlığın tuttuğu yok abuk subuk postlar atma (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @geffen : ben o kıza hakaret felan etmedim. sadece onun anlıyacağı dilden konuştum. gidip de olsun bir daha yapma diyemezdim. her şeyi geç kızın babasında tansiyon felan var. trafik kazası da yaptı, doktora gitmesi gerekiyodu, kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 whiskey abuk subuk postu sen atıyorsun konuyu okumadan, ne olup bittiğini bilmeden araya giriyorsun. kelimelerine dikkat et. ... laverda kız arkadaşının o kızla alakasını kesip başka bir eve çıkmasının ihtimali yok mudur? anlıyorum kız çok gerizekalı en iyisi hayatınızdan çıkarmanız onu. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 16:48 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 artık öyle bir ihtimal değil, gereklilik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yapılcak en doğru şeyde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kibarlıkla gitmio bu işler bu devirde turkcell se eğer ogrenirdin kimin adına oldugunu hattın.bulup kırardın kafasını gözünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eğer bulamasaydın verirdin numarayı eğlenirdik :) ama işte şimdi selamı falan kes ... kız arkadaşın da kessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 manyak bu kizlar manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 teli ver ariim acayip monoton bi gun geciyo ztn iki kafa bulur eğlenirim .. bu arada rol yapma ve ikna yeteneğim superdir , ark ayana yatıp ,şoparın adresi de alırım belki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @kimster, yaradan allahin adiyla oku! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gerek kalmadı . kız günde 2-3 kere arayıp ağlayarak özür diliyo. ama gerçekten çok kızdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 chasten inanmıyosan sen telni ver seni ariiim =) iki dak sora muabbeti kurarım emin ol :d daha once cok deneyimim var bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 muhendislik fakültesinde sallandıracaksın bunları bak bakim bida yapabiliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kız sana aşık bence ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yok ya kız nişanlı mı sözlü mü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 o zaman manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hocam istediği kadar özür dilesin bence en kısa zaman ve şekilde yollamaya bak. çünki bu kızın psikolojik sorunu var. şakanında bir sınırı vardır. bunun gibiler milleti rahatsız ederek rahatlamaya çalışırlar. en kısa zamanda paketle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kız bizden başka 4-5 kişiye daha sapıklık yapmış, bi tanesine demiş "senin kafanı kesip, hediye paketiyle ailene yollıycam" bunu söylediği kız 3 gündür dışarı çıkamıyomuş, kimin yaptığını, "şaka" olduğunu öğrenmiş ama korkudan yine de çıkamıyomuş, ailesi de salmıyomuş. sadist bi kız bu. en kısa zamanda çıkmasını sağlıyacam kız arkadaşımın evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 en basit yöntem telefona kulaklık bağlayıp otomatik cevapla demek adam telefon eder siz koyarsınız telefonu bi köşeye adam ay sonu faturayı görünce otomatik haciz konar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kimster ben telsim kontör alayım beni ara yarın falan alırım okey veririm numaramı 05426350944 numaram ama hat kapanmıştır dio şerefsiz telsim 4 aydır kontör yüklemiom zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hehehe ,tel no nu öms ile atmayı akıl edemediğine gore işimiz daha kolay olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @kımster auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar