Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşa salça olan telefon sapığı (adi herif)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne ağırlığı kardeşim salak bir kıza delikanlılık mı yapıcaksın? sen bir insansın, bir erkeksin, bayana mı küheylanlığın tutuyor? yüzüne bile bakma derim yine de sen bilirsin.
ayrıca laverda başta hayvan bir erkek diye düşünerek dedim senin kız arkadaşına, kardeşine , ablana, nişanlına, sözlüne bu şekilde sataşsalar hoşuna gider mi? senin yaptığın ayıp değil mi? şeklinde birşey yazmışsın, şimdi zayıf aptal bir kız olduğunu düşününce ona tehditler yağdırman., senin karakterinle ilgili yanlış şeyler düşündürebilir.
Mesaj tarihi:
o adam olsa ben ağırlığımı gerekenden de ağı bir şekilde onun üstüne koyardım ama arayan kız mş. ayrıca üni.de ev+sınıf arkadaşı. kızı da tanıyorum t.dağa gelmişti. aptal bişey.
olaydan butun sülalemin haberi oldu neredeyse. eğer başka birisi olsaydı ( bir erkek) ve gerçekten bu şekilde saldırsaydı.
kibarlık felan emin ol giderdi.
Mesaj tarihi:
@geffen :
ben o kıza hakaret felan etmedim. sadece onun anlıyacağı dilden konuştum.
gidip de olsun bir daha yapma diyemezdim. her şeyi geç kızın babasında tansiyon felan var. trafik kazası da yaptı, doktora gitmesi gerekiyodu, kaldı.
Mesaj tarihi:
whiskey
abuk subuk postu sen atıyorsun konuyu okumadan, ne olup bittiğini bilmeden araya giriyorsun. kelimelerine dikkat et.
...
laverda
kız arkadaşının o kızla alakasını kesip başka bir eve çıkmasının ihtimali yok mudur? anlıyorum kız çok gerizekalı en iyisi hayatınızdan çıkarmanız onu.

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 16:48 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
teli ver ariim acayip monoton bi gun geciyo ztn iki kafa bulur eğlenirim .. bu arada rol yapma ve ikna yeteneğim superdir , ark ayana yatıp ,şoparın adresi de alırım belki ..
Mesaj tarihi:
hocam istediği kadar özür dilesin bence en kısa zaman ve şekilde yollamaya bak. çünki bu kızın psikolojik sorunu var. şakanında bir sınırı vardır. bunun gibiler milleti rahatsız ederek rahatlamaya çalışırlar. en kısa zamanda paketle bence.
Mesaj tarihi:
kız bizden başka 4-5 kişiye daha sapıklık yapmış, bi tanesine demiş "senin kafanı kesip, hediye paketiyle ailene yollıycam" bunu söylediği kız 3 gündür dışarı çıkamıyomuş, kimin yaptığını, "şaka" olduğunu öğrenmiş ama korkudan yine de çıkamıyomuş, ailesi de salmıyomuş.
sadist bi kız bu. en kısa zamanda çıkmasını sağlıyacam kız arkadaşımın evden.
Mesaj tarihi:
en basit yöntem telefona kulaklık bağlayıp otomatik cevapla demek adam telefon eder siz koyarsınız telefonu bi köşeye adam ay sonu faturayı görünce otomatik haciz konar artık
Mesaj tarihi:
kimster ben telsim kontör alayım beni ara yarın falan alırım okey veririm numaramı 05426350944 numaram ama hat kapanmıştır dio şerefsiz telsim 4 aydır kontör yüklemiom zati
  • Yeni Oluştur...