Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşa salça olan telefon sapığı (adi herif)

laverda

Öne çıkan mesajlar

ne ağırlığı kardeşim salak bir kıza delikanlılık mı yapıcaksın? sen bir insansın, bir erkeksin, bayana mı küheylanlığın tutuyor? yüzüne bile bakma derim yine de sen bilirsin.
ayrıca laverda başta hayvan bir erkek diye düşünerek dedim senin kız arkadaşına, kardeşine , ablana, nişanlına, sözlüne bu şekilde sataşsalar hoşuna gider mi? senin yaptığın ayıp değil mi? şeklinde birşey yazmışsın, şimdi zayıf aptal bir kız olduğunu düşününce ona tehditler yağdırman., senin karakterinle ilgili yanlış şeyler düşündürebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

o adam olsa ben ağırlığımı gerekenden de ağı bir şekilde onun üstüne koyardım ama arayan kız mş. ayrıca üni.de ev+sınıf arkadaşı. kızı da tanıyorum t.dağa gelmişti. aptal bişey.
olaydan butun sülalemin haberi oldu neredeyse. eğer başka birisi olsaydı ( bir erkek) ve gerçekten bu şekilde saldırsaydı.
kibarlık felan emin ol giderdi.
Sosyal ağlarda paylaş

whiskey
abuk subuk postu sen atıyorsun konuyu okumadan, ne olup bittiğini bilmeden araya giriyorsun. kelimelerine dikkat et.
...
laverda
kız arkadaşının o kızla alakasını kesip başka bir eve çıkmasının ihtimali yok mudur? anlıyorum kız çok gerizekalı en iyisi hayatınızdan çıkarmanız onu.

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 16:48 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kız bizden başka 4-5 kişiye daha sapıklık yapmış, bi tanesine demiş "senin kafanı kesip, hediye paketiyle ailene yollıycam" bunu söylediği kız 3 gündür dışarı çıkamıyomuş, kimin yaptığını, "şaka" olduğunu öğrenmiş ama korkudan yine de çıkamıyomuş, ailesi de salmıyomuş.
sadist bi kız bu. en kısa zamanda çıkmasını sağlıyacam kız arkadaşımın evden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...