vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar son kaydettigim bir parçayı sizle paylaşmak istedim=) umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum http://rapidshare.de/files/12876116/kenan___an-oyun.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 rapidden çekemiyorum ben = ( baska bi yerede upload etsen bide turunu yazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 türü hard rock enstürmental gitar ağırlıklı 10 dk icinde ikinci link işi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 forum otomatik olarak kuculttugu icin indirmek için k ve o harflerini buyuk yazmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 http://www.hemenpaylas.com/download/231842/kenan_isan-oyun.mp3.html [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 23:26 tarihinde, vratyas_vakyas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben beğendim valla arada drum machine le metronom uyumsuz gidiyo ama guzel olmus tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ee yorum yapın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryn_Lasgalen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 fena olmamış, bi albümde çıksa, piyasadaki sevilen yerli şarkılardan aşağı kalmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 davullar çok dandik olmuş. butun ciddiyetini alıp saçma sapan bir pop şarkısı yapıyor şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 baya güzel olmuş. ritm gitar geride kalmış biraz. bi de davullarda biraz ritm çeşitliliği olsa daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ritm gitar var mı yok mu tam anlayamadım ama şimdi dinledim cidden çok güzek olmuş. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar