Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 theme değiştirmek için s.tylexp yükledim http://www.tgtsoft.com/ buradan ama register istiyor nereden bulabilirim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 satın alacaksın, tanesi 19.95$. kredi kartı, havale ve paypal ödeme seçenekleri. bulunacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 xp theme nasıl değiştirebilirim satın almak istemiyorum. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 21:27 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 internetten s.tyle xp için tasarlanmış s.tylellar indiricek s.tyle xp içine yukleyecek sonrada s.tyle xp içinden dosyayı secip yukle diyeceksin. bu arada son durumunu bilmiyorum ama butun programların lisanslı yada kırılmış yada registerlarını yada fullerini bulabileceğiniz yuklu bi arşiv var adresi www.phazeddl.com.yanlış anlaşılmasın sadece adresi veriyorum siteyle bi bağlantım yok :) sadece cok sık ziyaret ettiğim bir site okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 windows blinds kullan. desktopx yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar