New Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bir arkadaşım için bu oyunu cd ye çekmek istiyorum (yazık gece pc yi açık bırakamıyor) ancak saçma sapan hatalar veriyor . bunu daha once deneyen varsa bizi aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 saçma sapan hataların içeriği nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cd'e yazmak istedigin ne? oyunun setup dosyasi mi yoksa ihtimal vermedigim kurulmus hali mi? eger setup ise yazmak istedigin cd'i degistir, kullandigin programi felan kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 noluyo gece gece dedim sonra ferkettim knight yerine silkroadı tıklamışım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 setup dosyasını direk cdye atıcaksın. sen nasıl yazmaya çalışıyorsun onu anlatırsan yardımcı oluruz belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 merhaba bende silkroadonline vglobal offical v1.01 versiyonu war 502 mb.. ve rahatlıkla nero sayesinde cd ye yazabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emirkaptan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kurmuş olduğun silkroad dosyasını ziple 445mb oluyor sonra bunu cd ye yazdır alan arkadaşın kurulumla falan uğraşmasın direk zip dosyasını açarak oynayabilir ben kafemdeki makinalara böyle yaptım şimdi çalışmaz falan diyen bazıları olabilir knigt online yi ve daha bir çok oyunu makinalarıma böyle kopyaladım hepside canavar gibi çalışıyor selamlar sevgiler hepinize http://emirkaptan.sitemynet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar