only_devil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya ben orda bulunup yardım etmesem eminim aynı yere gidip kendimi atardım ya,nasıl 1 vicdan azabı olmalı(tabii insan olana...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya allah aşkına 1 yerine bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Polisin dediği aynen su eğer böyle bir olayla karsılasırsanız yakaladığınızda iyice dövün sonra uzaklasın ordan polisi arayın falanca yerde biri yatıo sarhos sanırım sonra polis gelir bakar anlar durumu oda ambulansa sallar olayı ama sakın dövüp polise vermeyin o elini kolunu sallayarak giderken sizde korakoldan gidişini izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bana dokunmayan yılan bin yaşasın. :p yurdum insanını seviyorum çok zekiler yaş tahtaya iş yapmıyolar ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 insan hayatını nasıl basit kaybediyor yaa bu kadar duyarsız bir millet olduk helal olsun yanlız ordaki kıza ve peceteci çocuğa insanlık dersi verdiler millete bak tüylerim diken diken oldu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 orda asıl komik olan durum farklı.ambulans 30 dakıka kadar geç geliyor.tamam buna alıştık zaten türkiyede.ambulansın içinden çıkan görevliler ilk yardım yapmasını bilmiyorlar.star'da seyrettim , sadece alıyorlar ambulans bindiriyorlar.kaçımızı ilk yardım biliyoruz?şahsen ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 insanlık falan tamam ama denizde boğulduğunu gördüğünüz birini kurtarmak için kaçımız atlayabilir ki denize? üzerimizdeki şeyler bi kere gider. mal candan önemli değil diyelim. o pis suya atladık bide çıkınca dışarının soğuk havası vurdu. hadi can ufak tefek hastalıklardan daha önemli diyelim. boğulan insanları kurtarmak için insanlar aylarca eğitim görüyorlar. aksi halde boğulan biri can havliyele size sarılıp sizinde boğulmanıza neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 adam baygındı zaten sara hastasıymı$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ayıp denen bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar