A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar supersport adlı gereksiz kanalda gündüz yayın kuşağında gösterilen kliplerden birini soracaktım size.parça techno.klibinde değişik değişik tipler açık havada parti deler,ara sıra da bir dj görünüyor.şarkının nakaratında save us diye bişey duydum.bu parçayı bilen varsa,söyleyebilir mi tam adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 emin değilim ama save us a dayanarak benny benassi - love is gonna save us olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 akerfeldt sana nasıl teşekkür etsem azdır yaaa.allah tuttuğuu altın etsin emi...çok saolasın dediğin şarkıymış hemen indirdim.. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 22:53 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 np =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ozmn bende bi şarkı sorucam, geçen klibini izledim böyle 2 genç(biri erkek dieri kız) avrupaya tatile çıkıolar kadında şarkısını söylüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar