Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 mesafe hep aynıydı. Lag "0" dı ama ben damage aldım ve yattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oha yani 1.8 k dmg ne yaw?? bu arada ss den öyle gözüküyo. ama fraps çekseydin keşke... gerçi ölümün kısa olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Ac scroll bitince vurdu. eş olarak basmamıştım gazabına uğradım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 glitch'le bile o kadar uzaktan vurulmaz ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morchaylt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 adam cok saglam cakmıs ama senı oldurdugunde np alamamıs sanırım.:d cunku ss ınde senı oldurdugunu yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben ss i alana kadar çoktan başka adamlar yatmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lag 0 diye birşey yok.kesinlikle lag vardır.glitch yapsa bile o mesafe bayağı uzun bir mesafe. git bir internet cafeye al yanına bir arkadaşını. yanyana gidin bakalım birbirinizin monitörüne bakın lag 0 mı anlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sen bu ss yi hmn yattigin zmn mi aldin emin misin ? bence 5-10 sn sonra almişsin gibi gozukuyo. cunku adamin seni aldigi yazmiyo, yukarda kalmış sanki. bence adam seni yatirdiğinda sana daha yakindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gliching hala var !!! assaslar havkulade yapabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 adamı seç sağ tuşa stealh tı koy light feet bas sağ tuşa paso tıkla uçuyon resmen adamın dibine geliyon hemen tabiki kendi ekranında adamın ekranında hala 10 metre geridesin sadece roguelar yapabiliyo bi patch de kapatırlar umarım koşarken stealthin faild vermesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Alın size glitching. Stuner beni anladığına sevindim. Ayrıca ss i 2-3 saniye sonra aldım en fazla. 256 bağlantımı ve fps mi görsen lag nedir diye bi soru sorarsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 adını söylersen sana nerden vurdugumu söylim sana ss bırakayim sence bu adam bana nerden vuruyor? tamamen lagdan ibaret bosuna uzatma yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sende lag olması gerekmez adamda vardır adam vurur laga girer 30 sn sonra damage i yersin bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tamam lagdaydım. glitch yok zaten. tamamen lagdanmış. anlamıyoz oyundan zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 rogue lar hala glitch yapıyo pfff girip ezik bi charla yapıp videoya çekip yollarım istiyosanız 3-5 mb bişey tutar girin bi priestle koşarken heal atmaya çalışın eskiden atar gibi oluyo ama failed veriyodu bununlarda glitch yapılıyoda sağ tuşa acid pot , taş , cure curse, gate vs alınıp son patchlerden birinde bunu önlediler şu an sadece stealth da olduğunu biliyorum. en kısa zamanda düzelmesi dileği ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ayrıca cat eyes le de oluor xd sadece bılgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nasıl sag tusa konuluor peki stelath?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sağ tıkla üzerine zzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ne ayaksınız ya glitch öğretiyolar yakında kohack ın yeni sürümü çıktı dötüm kızarınca daaat town çekiom die topikde açarsınız siz devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar