Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya bu ben forumda sadece galeriden avatarı açıcam ama yapamadım klasöre atıyorum ama olmuyo bi anlam veremedim bunun çözümünü bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 admin panelinden ayarlardan avatar ayarlarına bak görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya tamam galeriden avatar olayına evet diyoruz galeriyede avatrları atıyoruz ama görmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 adresi ver bi bakayim localde kurmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 internette var ya hadescik.com işte :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bir kişi bile bilmiyo mu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar