Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 az önce televizyonda haberlerde bi sarhoşu çevirmişler.gazeteci soruları soruyo.adam direksiyon başında. gazeteci: ee sen şimdi sarhoş sarhoş bi yayaya çarpsan nolacak? sarhoş: zseeen de ççok detaya iniyosun!! *!tekrar gülme krizine girer.*[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 rofl :-) eheh[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Adam detay demiş ya yuh ya adamı ezcek detaya girmiş olcak varmı böyle bişey. Rofl[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 solonor açıklama için çok teşekkür ederim ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 :D bi kerede sarhos bi adama polisler adın ne diodu adam fenasi kerim diodu polislerde sazanlama inanmıstı kopmustum ya haberlerde..polis tamam adamın adını ögrendik fenasi kerim diodu yarılmıstım..[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: Solonor, 09 September 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Adam detay demiş ya yuh ya adamı ezcek detaya girmiş olcak varmı böyle bişey. Rofl[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... walla güzel açıklamışsın tebrikler=))))))))[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 rofl detay..[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 içki bütün kötülüklerin anasıdır:)[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 koptum dyna :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: DynamicK, 09 September 2003 20:35 tarihinde demiş ki: solonor açıklama için çok teşekkür ederim ;) Np canım. :) (imzaya koptum bu arada :))[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 zuhazuhah walla inşallah ben de öyle olmuyorumdur sarhoşken... ;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: trikeratops, 09 September 2003 21:07 tarihinde demiş ki: içki bütün kötülüklerin anasıdır:) Cennet anaların ayakları altındadır.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 "bende ana gibi yar olmaz." diyecekktimde.sonradan vazgeçtim[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahahah süper ya. bi de levent kırcanın vardı şu balona üfler misiniz diyodu polis levent kırca arkadan bi balon çıkarıp al bende şişirilmişi var diyodu ehueheh[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 lol cok iyiymiş ya :) zaten levent kjırca bu dalda master yaptı yaladı yutu ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Öne çıkan mesajlar