Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ninene sakal tak.90 derece çevir. hee işte. profilden aynı dayın dimi? bilmiyodun tabii bunu sen.. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 İçmem bile bile içenide hiç haz etmem..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 eee neden kola icmiyim simdi? anlamadim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tersten bakınca allah yok diye mi içmiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tersten okunsada mekke var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aehhaehsd *kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 adamın 5 tane kız çocuğu olmuş 6. sının adını "yeter" koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 daha önce hiç bulunmamış bir içecek bulacaksın bunu satmaya karar vereceksin isim düşünürken buna öyle bir isim bulmalıyım ki o müslümanlara ders olsun diye düşüneceksin sonra buldum ismini coca cola yapayım tersten okununca allah yok mekke yok diye okunuyor diyeceksin.düşünüyorum düşünüyorum bana hiç mantıklı gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Patinin espiri kültürüde körelmiş bazıları yazmıs ama ne yazmıs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 zemzem kola için ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Küçükken (6-7 yaşında) ailem kola içmeme izin vermezdi, sonuçta mideye falan pek iyi olmaz o yaşta. Ben de reklamlardan coca colayı "kaka kola" diye duymuşum, içinde kaka var diye içirmiyorlar diye sanıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 reklamın iyisi kötüsü olmaz olayı. canım fena halde kola istedi. şöyle buz gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ====((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 annaneme buldum sordum. muhammed , mekke yazıomuş ama arapçada yoktur-hayır manasına gelen "la" kelimesi eksikmiş. sonuçta muhammed ve mekke yazıo : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 coca cola başkanı içten içe müslüman demek ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 baskanla alakası yok, yazıyı yapandır o, adamlar farketmemiştir garipler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hakkaten sacma.cok ugrasırsan her kıl tuyden bır mana cıkarırsın.misal senle ben kardesızdır.arastır bu da cıkar kesın:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 komik len..harbi komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben cola içmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar