honoured Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar ben bi mause aldım çok fonksiyonlu bu mause ile hp pot mp pot için ayarlamak istedim windows da çalışıyor hiç bir problem yok klavyeden her istediğim tuşu ayarlıyorum ama oyunda beceremedim bitürlü (mause 5 tuşlu ve 3 tuşa istediğiniz klavye foksiyonunu ataya biliyorsunuz ) cs de denemem gayet olumlu ama knightta beceremedim kullanan varsa yardımlarını bekliyorum neden diye sorarsanız sol kolum sakat :s oyüzden fazla yüklenemiyorum sinir sıkışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 mauseun markası razer 1600 dpi mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hayır a4teck x7 series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 o zaman bişi diyemicem walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 belki hack shield izin vermiyo olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 eğer bildiğin bir maus varsa ek tuşlarına klavye tuşlarını atayabileceğim bi marka denenmiş ve kullanılan yardımcı olursanız sevinirim 00000 ın kullandığı mauseden aldım ama ayarlamasını beceremedim :ssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 walla mauseunun markası razer dpı 1600 olsaydı yardım ederdim ben onu kullanıyorum çok memnunum walla tek elle yapa biliyorum istediğimi sadece mauseden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ayar knighttan mı oluor yoqsa windowstan mı ? razer dediğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 mausenin programı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar