Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

söylemiyeyim diyorum ama dinleyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öncelikle bir kişiye dikkat etmenizi isticem yada arkadaşlarına ''kondes'' şerefsizi ve o iso mudur nedir dupe yapmak için 685896748 tane yol deniyorlar sonra dupe malları bizim alın terlerimize karşılık değişiyorlar 2 kere canım yandı bunlardan siz dikkat edin her türlü konuşmayada açığım sonra bunlar banlanmıyo hiç bişey yapmadığım halde benim charım gidiyo bu nasıl adalet anlamadım ..
Mesaj tarihi:
bu adiiyiyazdım siteye ama nolur ki?
alır ncs değiştirir adını olur biter.bana dupe itemde hiç bir hakkınız yok dediler,paramı geri vermiyolar yani:(
ulen o para için canımız çıkıyo ya...
Mesaj tarihi:
kafe69 u reelden arkım dupe nedır bılmez o hemen karalamayın adamı ben yanında cok oturdum adam satıstan para kazandı alıp satmaktan o adamın ne sucu var yanı deilmi bilip bilmeden atıp tutmayın.
Mesaj tarihi:
valla kafe_69 u reelden tanırım dupe yaptıgını hiç duymadım yapsaydı bana sölerdi veya benim haberim olurdu.
görünce ben onun kulaklarını çekerim :d eğer öle bişey varsa
Mesaj tarihi:
ondan priest pendant almıstım dupe wipe olcagı gece bilmiyodum ama wipe olucanı orenince dusundum dusundum sattım iyikide satmısın yoksa %100 gidecekmiş solediklerinize gore xd
Mesaj tarihi:
bana bak genç zaten sinirliyim sana patlamayayım,adam dupe item sattı bana ne olursa olsun söyle ona karşılaşmayalım:(
onun kulağını mı çekersin naparsın bilmem ama baya bi zarar verdi bana...dupe yaptıysa ban yiyecek zaten,kol admin'den log takibi istedim.
Mesaj tarihi:
tremors cok yanlis dusunuosun bence benim hiçbirzaman normal userden aldıgım bişey silinmedi duper adam ezik charla satar dupe yapıyor olsaydı kendi charıyla satmazdı bu1
2. cisi kafe69_yegeni isimli arkadasın 1 aydır 24 saat pazarda oldugunu görüyorum al sat yaparak para kazanıyor bence..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar anlıyorum dedikleriniz mantıklı ama köyümdeki bakkaldan aldığım çukutala bozuksa sorumlusu üretici firma olsada ben hesabı bakkala sormaz mıyım ürün bozuk diye???
karşılaşırsak soracağım da bu olucak..
  • Yeni Oluştur...