iamLight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 öncelikle bir kişiye dikkat etmenizi isticem yada arkadaşlarına ''kondes'' şerefsizi ve o iso mudur nedir dupe yapmak için 685896748 tane yol deniyorlar sonra dupe malları bizim alın terlerimize karşılık değişiyorlar 2 kere canım yandı bunlardan siz dikkat edin her türlü konuşmayada açığım sonra bunlar banlanmıyo hiç bişey yapmadığım halde benim charım gidiyo bu nasıl adalet anlamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tamam bab başka varmı ? :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hangi server ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kafe69_yegeni,ben de bu elemandan +9 dex.küpe almıştım dupe çıktı silindi:(gitti 390 mil.-server:ares elaman orc asasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kafe69_yegeni isimli serefsizden bende +8/80 mirage aldım 20 gb a silindi o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu adiiyiyazdım siteye ama nolur ki? alır ncs değiştirir adını olur biter.bana dupe itemde hiç bir hakkınız yok dediler,paramı geri vermiyolar yani:( ulen o para için canımız çıkıyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 :d o kafenin_yegeni69 un shellrı sılınmıstı dıye aglıyodu dupe wipe zamanında dıkkat edın oda saglam duperdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben o kafe69_yegeni'ni görürsem areste sülalesiyle akraba olmayı düşünüyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kafe69 u reelden arkım dupe nedır bılmez o hemen karalamayın adamı ben yanında cok oturdum adam satıstan para kazandı alıp satmaktan o adamın ne sucu var yanı deilmi bilip bilmeden atıp tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla kafe_69 u reelden tanırım dupe yaptıgını hiç duymadım yapsaydı bana sölerdi veya benim haberim olurdu. görünce ben onun kulaklarını çekerim :d eğer öle bişey varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ondan priest pendant almıstım dupe wipe olcagı gece bilmiyodum ama wipe olucanı orenince dusundum dusundum sattım iyikide satmısın yoksa %100 gidecekmiş solediklerinize gore xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bana bak genç zaten sinirliyim sana patlamayayım,adam dupe item sattı bana ne olursa olsun söyle ona karşılaşmayalım:( onun kulağını mı çekersin naparsın bilmem ama baya bi zarar verdi bana...dupe yaptıysa ban yiyecek zaten,kol admin'den log takibi istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 anlama sorunun mu var? adam alıp satıyosa o mu dupecı oluyo bıraz düşünde konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tremors cok yanlis dusunuosun bence benim hiçbirzaman normal userden aldıgım bişey silinmedi duper adam ezik charla satar dupe yapıyor olsaydı kendi charıyla satmazdı bu1 2. cisi kafe69_yegeni isimli arkadasın 1 aydır 24 saat pazarda oldugunu görüyorum al sat yaparak para kazanıyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar anlıyorum dedikleriniz mantıklı ama köyümdeki bakkaldan aldığım çukutala bozuksa sorumlusu üretici firma olsada ben hesabı bakkala sormaz mıyım ürün bozuk diye??? karşılaşırsak soracağım da bu olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tabiki bu düşüncen dogru ama sen birşey alıp satsan örnek cukulata bunu tadıp bozukmu değilmi ögrenebilirsin ancak itemde bu biraz imkansız bence , sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar