Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d & d online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar duyduğma göre http://www.ddo.com/ çıkıcakmış.
sizce bunun çıkması d&d yi nasıl etkiler. iyice cıvkını çıkartırmı yoksa d&d cilerin türkiye sayısını mı artırı. yorumlarınızı bekliyorum.

not: lütfen buraya oyunun nasıl olduğu konusunda mesaj atmayın.

edit: link'i düzeltme

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 23:05 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
her mmorpg'nin yaptıgı gibi insanları masaustunden bilgisayar basına ceker. yaratılıs itibariyle tembel yaratıklar oldugumuz icin hayal etmek yerine bakmayı tercih ediyoruz. belki de tam tersini etkiler ama sanmam.

neyse meydan da wodculara kalır o zaman hehe =)
Mesaj tarihi:
Walla baya uzundur varolan bu projenin zaten çıkmasına çok kısa bir süre kaldı ancak,öğrendiğimde hüsrana uğrayarak beklemekten vaz geçtiğim bir gerçek varken oda setting olarak Ebberon'nun kullanılması,wizard gene yaptı yapacağını deyip bu hayalimi de tarihin tozlu sayfalarına taşıdım.
Mesaj tarihi:
tek bi sebebten dolayı kötü çünkü wizzards in hazirladigi bişey ve bu herifler hep igrenc seneryolar yaziyo sanki editorleri beyin özürlü herseyi oyıun oynansın diye yapio ya bıraz tarih büyüklük bi hava katsinlar .
zaten baldursa gate fr da olan biyerdir ki benim tek sevdigim yer forgottonrealms dir dragolance gibi f16 lar gibi ejdarhalar ucmaz ..ucsuz bucaksizdir haritasi ..ohh bi orda bu burda adventure yapın misler gibi heryerde ayrı teknoloji zimbirti....
anlican pvp ciler d&d ye kadar girdi
Mesaj tarihi:
ben dragonlance olmasından yanaydım ancak böyle oldu yapacak birşey yok fr kesinlikle muazzam bir dünya olsada dragon lance kadar epic bir havası yok ayrıca şunu belirtmeliyim yi dl insan hayal gücüne en açık dünyadır bunun en büyük nedeni ise bilinen krynn,varolanın sadece %20'si geri kalan %80'i istediğiniz gibi şekillendirip betimlemek sizin elinizde.
  • Yeni Oluştur...