nuki Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaşlar duyduğma göre http://www.ddo.com/ çıkıcakmış. sizce bunun çıkması d&d yi nasıl etkiler. iyice cıvkını çıkartırmı yoksa d&d cilerin türkiye sayısını mı artırı. yorumlarınızı bekliyorum. not: lütfen buraya oyunun nasıl olduğu konusunda mesaj atmayın. edit: link'i düzeltme [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 23:05 tarihinde, nuki tarafından güncellenmiştir ]
Venator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 her mmorpg'nin yaptıgı gibi insanları masaustunden bilgisayar basına ceker. yaratılıs itibariyle tembel yaratıklar oldugumuz icin hayal etmek yerine bakmayı tercih ediyoruz. belki de tam tersini etkiler ama sanmam. neyse meydan da wodculara kalır o zaman hehe =)
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 türkiyede az ve öz olması tercihimdir sokaktaki tiplere bakın anlarsınız
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Walla baya uzundur varolan bu projenin zaten çıkmasına çok kısa bir süre kaldı ancak,öğrendiğimde hüsrana uğrayarak beklemekten vaz geçtiğim bir gerçek varken oda setting olarak Ebberon'nun kullanılması,wizard gene yaptı yapacağını deyip bu hayalimi de tarihin tozlu sayfalarına taşıdım.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eberron bence harika bir dünya. neden bu kadar gıcık olunuyor anlamıyorum. biz masaüstü olarak da eberronda oynuyoruz arkadaşlarla ve son derece zevkli.
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eberron lefş bi dünya kendi dünyam bile 10 kat güzel isterseniz deniyelim ? :d
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla ben teknolojinin karışmasını çok hoş buldum. baldur's gatede de teknoloji var. ona niye kötü demiyosunuz. yani eberron neden kötü tezinizi açıklayın...
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tek bi sebebten dolayı kötü çünkü wizzards in hazirladigi bişey ve bu herifler hep igrenc seneryolar yaziyo sanki editorleri beyin özürlü herseyi oyıun oynansın diye yapio ya bıraz tarih büyüklük bi hava katsinlar . zaten baldursa gate fr da olan biyerdir ki benim tek sevdigim yer forgottonrealms dir dragolance gibi f16 lar gibi ejdarhalar ucmaz ..ucsuz bucaksizdir haritasi ..ohh bi orda bu burda adventure yapın misler gibi heryerde ayrı teknoloji zimbirti.... anlican pvp ciler d&d ye kadar girdi
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tarihi kötü evet ama ortam, yenilikler, ırklar ve teknolojinin karışımı bence güzel. sonuçta en azından online oynarken o dünyanın tarihi sana pek bişey katmaz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 e iyi naapalım :) ben alırım ama eberron'u 3-d görmek müthiş olur
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tabi insanin sevdigi bi dünyanın içinde hissetmesi kendini ayri bi duygu içinde olmasi ayri bi duygu.. bu yüzden dm lik yetmiyo bana :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bana da oyunculuk yetmiyo işte :d
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben dragonlance olmasından yanaydım ancak böyle oldu yapacak birşey yok fr kesinlikle muazzam bir dünya olsada dragon lance kadar epic bir havası yok ayrıca şunu belirtmeliyim yi dl insan hayal gücüne en açık dünyadır bunun en büyük nedeni ise bilinen krynn,varolanın sadece %20'si geri kalan %80'i istediğiniz gibi şekillendirip betimlemek sizin elinizde.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tabi buda sığ olmasına rağmen bir bakış açısı :)
Öne çıkan mesajlar