heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaşlar homorush guildinde(pvp) türk guildi kurdum jandarma asayiş adında girmek isteyenler beni reiper adlı karakterimden ulaşabilir beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 pardon yazım hatası homorush realmında türk guildi olacaktı sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ehem gıild tanıtımı kısmı ile mesajı güncelleyi çözememiş arkadaş olsun onuda öğrenecek (biz uyaralarımda). bu sırada ne zaman açıldı bu realm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 haumarush muş k.bakmayınız ulu efendim sizin kadar zeki olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya zeka ile ne alakası var dikkatinden kaçmıştır diye söyledim sadece. ya beyler bu kadar alıngan olmayın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 senarious sende guild e gıild die bisi yazmısın baba =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 okuldaki klavyelerin gözünü sevem ben bak adam buldu düzeltiyor saolasın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 haomarush 1 ve şunuda ilave etmek isterim guild horde / ally ne lvl kaçla kaçlar arasında vs. vs. biraz anlatırsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bl'deki eski jandarma asayiş ile bir alakası var mı guildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yok ya alliance guild ztn isteyen istediği lvl dan girebilir farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ne demek kardesım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben hordeyim girebilirmiyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 maalesef giremezsin kusura bakma yani alliance bi guild oyun kabul etmez ztn ama genede char ismini yaz ben davet yollarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ne o, moda oldu galiba nebula clan'larini geri getirmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yoo hem asker çocuğu olamam hemde güsel bi isim olması güsel ayrıca nebulada ne oynamışlığım var nede clan kurmuşluğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar