by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dc sorunu mahfetti benş ya ...!! oyunu sil yükle sorun gitmedi ekran kartım zaten 128 geforce 5200 ram 256 tamam modemden desek 2 modem denedim 2'sinde de aynı modemleri denerken silip de yukledim.. en son dediler format at işine bak düzelir tüm bilgileri yoksayıp cektim formatı dongggg yine dc ! bu melete ßir çare yokmu ??? service pack 2 den olur dediler eski sitedm service pack 2 idi formattan sonra services pack 1 yukledim yine aynı yine aynı çıldıracammm bi çare plss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 en son makinayı çöpe atıcam sıkıntıdan her defasında oyuna girip cıkmak için oyun silinip yüklenmezki anam aaaa. çare bulun banaa :p yoksa harbi harbi cıldırjam ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şartmı ko geç başka oyuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yahu ben daha yeni oyunun zevkini almaya basladım daha yeni cevre edindim üzerimi dizdim ko yu oynayamazsam oyun oynamam zaten bu dc neden oluor anlamıorum önceden catır catır giriordu oyuna :(( simdi ilk yükleyine sorun yok girio sonra pc yş kapatıp açtınmı uçuyo girince 2 dk sonra dc verior :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ne bicim bi seydir kimsenin bilgisi yokmu koskoca paticikde ilginc vallahi billahi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şu non-premium ile ilgili olabilir belkide sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 non premium baslamadan önce basladı bu olay ole olsa tüm cafelerde dc verir bi bendemi var bu anlamadım gitti yaw bu 3. baslıqım hiç kimse bi sey bilmior ne bicim bir istir sifremi felanda kimse bilmior :(( oyunun tadını alamıorum valla billa ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu soruna paticikde care bulamıosa ben bu pcyi cope atarım walla billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bende de absurt derecede dc problemi war da fakat lan olan ethernet baglantısını sokup usb bagladım ve problem bir anda bıcak gibi kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nasıl yani etherneti usb bağladın ? benim modemde ethernet girisli bir anlatda bizde çözelim yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bende usbden bağlanıyorum hiç birr sorun yok... hiç dc olmadım :D [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 19:16 tarihinde, _Meqan_53_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 benle beraber ethernetten bağlanan bi suru arkadasımı biliorum onlarda hiç sorun yok :s bu ethernet te bir sorun varsa nasıl düzeltcez :s ethernetin disketi felanda yoq :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya ben oyunu baştan yuklediqim zaman patch leri yuklerken mesela 1300 u yukledikten sonra 1303 u yukluo 1311'i yukledikten sınra 1313e geçio.. aradakileri atlıyor yane acaba ondan bir sorun olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bişi olmaz ondan herkesde öyle yüklüyoı versiyon onlar öyle yapılmış. onlarla bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hayret kimse sormamış :/ lvl kaç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar