Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaşlar bir yerde gördüm ve szinle paylaşmak istedim amerikan başkanına küfür etmek sövmek 20$ ewet yalnış duymadınızz akılının biri bir internet sitesi açıphttp://www.insultthepresident.com her laf için 20$ alıyor artık [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 20:12 tarihinde, Wazzz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 http://www.insultthepresident.com ben anlamadım neden insanlar 20$ veriyor bush'a hakaret etmek için. zaten heryerde görüyoruz animasyon, karikatür vs. olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 20 dolar veriyon sonra 1 i gönüllü olarak başkanın karşısına çıkıp küfür mü ediyo. nasıldır =) yazılar çok uzun okumaya kasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 öyleyse bile nasıl kanıtlayacak ki bunu? 20$ için hapis yatmaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 salak bus yırmı dolarda cebımde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 gerizekalı bush aptal bush 40$ cebimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 onun için para harcamaları hata ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 böyle bir işi ancak bush'un iq suna sahip birisi yapmış olabilir.. hımm hatta kendisi yapmış olmasın, madem o kadar hakaret alıyorum bari para kazanayım diye ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 güzelbi düşünce neden olmasın kii her gün herife biton küfür söylüyorlar adam parayada düşkün yani kıssacası asddam her yerden para kazan ma düşünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 20$'ın olayı oraya 20$ verince hem orda hakaretiniz çıkıyo hem de bush'a gerçek mektup olarak yollanıyo o hakaretiniz. Sonra size sertifika yoluyolar isterseniz çerçeveletiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 abi düşün sene bi akşam kapı çalıyoo kim o fbi iyi üstüme rahat bişey alıp geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 drawpresident.com da açılsın tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar