elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 buyuk bir rar çekiyordum (2.5 gb) bu yeşil gozukuyor, her kısmı indi gozukuyor. ama inen dosyalara bakıyorum 0, incoming e bakıyorum yoklar. nereye gitti bu dosyalar ne yaptı emule merak içerisindeyim. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 19:52 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 temp klasöründedir muhtemelen o dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 preview yapamıyorum yer kaplamamış dosya silindi buyuk ihtimalle dosya ama neden oluyor nasıl oluyor anlamadım. daha once de bu tarz bişey olmuştu. ki az buz degil ya, 2 dosya 3 gb indirdim el emegi goz nuru. lanet olsun ne desem azdır. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 20:37 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu completing(hashing) diyor hala. yalan mı oldu dosya emin olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dosya büyük olunca completing hashing kısmı da o kadar uzun sürer. sabırla bekleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 daha once de çektim 2 kusur gblık dosya olmamıştı boyle neyse bitti allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar