Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanaryayı öttürmennin yoları


Mach

Öne çıkan mesajlar

erkek mi dişi mi? dişiyse ötmez.erkekse kafesi ışık alan(direk güneş ışığı almayacak) bi yere koyun.zırt pırt değiştirmeyin.seveceği sakin ve güzel bi yer olsun. bi hafta sonra alışır.iyi beslendimi de erkek kuş ötmeye başlar.ötmedi ötmedi dersen kanarya kasetleri var onlardan dinlet.sona öter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kanaryanın yaşı kaç? ufaksa ona kuş seslerinin kayıtlı oldugu kasetleri dinletmen gerekiyor bol bol. ayrıca yeni gelmiş ise eve, henüz güven duymuyordur, güven duymadıkça ötmeyen bir yapısı var kanaryaların. elinize alıp mıncıklamışsınız yine ötmez korkmuşsa. kendini güvende hissedene dek ötmeyecektir. mesela sabahları öterken odaya biri girdiginde susuyorsa, size daha alışmamıştır, güvenmiyordur o yüzden de ötmez. aklı sıra kamufle oluyor işte ;)

çok şirin hayvanlardır kanaryalar, uzakta durarak sevecen bir tonda bişiler mırıldanın (kafese fazla yaklaşmayın) şarkı söyleyin konuşun size zaman icerisinde güvenecektir.

kanarya doğası itibaride biraz çekingendir. hemen hemen herşeydende korkar. zaman, sabır, sevgi ile yaklaşmak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hyavan beni fazla sevmşyor galiba öyle ek mıncıklamadım ama kafesine arada bir parmağımı sokuyorum direk saldırı moduna geçip gagalamaya başlıyor sanırım dediğin gibi bize alışmamış şu kasetleri nerede bulabilirim veterinerdemi müzik marketlerdemi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...